LG G Pad X 8.0, επίσημα με οθόνη 8″ Full HD

Το LG G Pad X 8.0 είναι το νέο mid-range tablet του Κορεάτη με αξιόλογα χαρακτηριστικά. Ανακοίνωση δεν υπήρχε αλλά είναι διαθέσιμο από την magenta που δεν δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Η προηγούμενη σειρά tablet της LG κυκλοφόρησε στην Ελλάδα οπότε μπορούμε είμαστε αισιόδοξοι. Ας δούμε όμως και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

LG G Pad X 8.0 tablet


Έχει οθόνη 8″ με ανάλυση Full HD και φοράει Qualcomm Chipset με 8 πυρήνες που μάλλον είναι ο SnapDragon 615 ή κάποιο συναφές. Έχει 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο και είναι άκρως θετικό πως το νέο LG G Pad X 8.0 φοράει τη τελευταία έκδοση του Android Marshmallow 6.0.1.

Έχει 2 κάμερες 5MP και θα κοστίζει 240$, με την τιμή να είναι αρκετά τσιμπημένη και, ειδικά για την αγορά της Αμερικής, καθόλου ανταγωνιστική. Η αλήθεια όμως είναι πως όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο λίγα tablet ανακοινώνονται. Η ζήτησή τους μειώνεται συνεχώς αφού οι περισσότεροι χρήστες δεν προτιμούν να έχουν smartphone και tablet μαζί.

Θετικό ακόμα πως έχει Bluetooth 4.2 αλλά και δέκτη GLONASS για αξιόπιστη πλοήγηση, ίσως τελικά να δέχεται και κάρτες SIM, θα δείξει.

g pad x 8

πηγή

Asus ZenFone 8 Android