LG G Pad 3 III 10.1 ανακοινώθηκε με μπαταρία 6.000mAh

Το μερίδιο που καταλαμβάνουν τα tablets όσο πάει και μικραίνει, με το αντίστοιχο των κινητών να αυξάνεται συνεχώς. Οι ανακοινώσεις για νέα tablets είναι αισθητά μειωμένες. Κάποτε, η LG ανακοίνωνε τα tablets τρία τρία, αυτή τη φορά θα δούμε μόλις ένα, το LG G Pad III ( 3 ). Έχει μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 6.000mAh, όπως και θα έπρεπε για ένα tablet με οθόνη 10.1, αλλά ας το δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

lg g pad 310.1


LG G Pad 3 III 10.1

Το νέο tablet της LG δέχεται κάρτες SIM για 4G LTE συνδεσιμότητα. Η οθόνη του, με διάμετρο 10.1″, έχει ανάλυση Full HD όπως και ο προκάτοχός του, εξάλλου. Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ποιο chipset θα φοράει και, όταν το κάνει αυτό, είναι 99% κάποιο ξεπερασμένο. Με αυτό το τρόπο, αποφεύγει αρνητικά σχόλια από sites όπως το TechValue. Πονηρή LG… Αργά η γρήγορα θα μάθουμε τι φοράει. Κάποια sites αναφέρουν το παλιό SnapDragon 617 και είναι ένα πιθανό σενάριο. Η παλαιότητα του 617 είναι σίγουρα ένας σοβαρός λόγος για να μην προτιμήσετε αυτό το tablet.

Η μνήμη RAM ανέρχεται στα 2GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος στα 32GB. Το LG G Pad 3 έχει 2 κάμερες των 5MP, μπρος αλλά και πίσω. Μετράει 256.2 x 167.9 x 6.7 χιλιοστά και ζυγίζει 510 γραμμάρια, δηλαδή κάτι παραπάνω από μισό κιλό! Η μπαταρία του tablet, όπως ανέφερα και στην πρώτη παράγραφο, είναι μεγάλη!

Κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε tablet της LG είναι ο ιδιαίτερος σχεδιασμός, με ενσωματωμένο stand, ώστε να κάθεται και χωρίς θήκη σε όρθια στάση 70 μοιρών. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί διαθεσιμότητα για την Νότια Κορέα, με εξωφρενικό κόστος 360$.

lg g pad III 3 10.1

από

Asus ZenFone 8 Android