Τα κινητά της LG και τα bootloop παραμένουν 2 αχώριστοι φίλοι;

Τα γνωστά BootLoop που αντιμετωπίζουν τα κινητά της LG μας πηγαίνουν αρκετά χρόνια πίσω. Παρόλο όμως που τα χρόνια περνάνε και οι εταιρείες μαθαίνουν από τα λάθη τους, ειδικά όταν βλέπουν τις πωλήσεις να πέφτουν… η LG φαίνεται να μην πτοείται και συνεχίζει να “μπουτλουπάρει”!

Ας πάρουμε ως παράδειγμα το Samsung Galaxy Note 7 με την προβληματική μπαταρία η οποία παραλίγο να κάψει ζωντανούς τους κατόχους του. Προφανώς μετά από αυτό το τεράστιο λάθος η Samsung βελτιώθηκε έκανε τις απαραίτητες αλλαγές και μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί ξανά, δηλαδή έβαλε “μυαλό”.

LG bootloop

Τι γίνεται όμως με την LG; Μετά από τόσο χρόνια και τόσα κινητά με το ίδιο πρόβλημα (bootloops) να έβαλε μυαλό; Όπως φαίνεται από την τελευταία της ναυαρχίδα το LG G7 Thinq, όχι, δεν έβαλε. Ναι, το LG G7 Thinq αντιμετωπίζει και αυτό bootloop. Όπως φαίνεται η LG αρχικά προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο στους παρόχους και είναι άξιο απορίας πως γίνεται κάτι τέτοιο να έχει συμβεί μόνο με κινητά της LG… Με μία αναζήτηση στη Google για “LG G7 BootLoop” τα αποτελέσματα είναι άπειρα και δεν αφορά μόνο έναν πάροχο.

Η LG υποστηρίζει πως φταίνε οι SIM της T-Mobile, αλλά υπάρχουν αναφορές ακόμα και από κατόχους του LG G7 ThinQ στην Ελλάδα. Οι χρήστες στην Ελλάδα ανέφεραν πως η αφαίρεση της SIM δεν διορθώνει την κατάσταση και τα bootloop συνεχίζουν. Το χειρότερο σενάριο είναι πως αν ξεκινήσουν τα bootloops εκτός εγγύησης η LG δεν θα επισκευάσει την συσκευή παρόλο που πρόκειται για δικό της λάθος.

Asus ZenFone 8 Android