Απογοητευτικό το πλάνο αναβαθμίσεων της LG σε Android 11…

Η LG μπορεί κάποτε να ήταν υπόδειγμα στον τομέα των αναβαθμίσεων, αλλά αυτό αλλάζει κάθε χρόνο προς το χειρότερο. Ο δημιουργικός χαρακτήρας της εταιρίας μπορεί ακόμα να μην έχει χαθεί και η απόδειξη αυτού να είναι το μοναδικό LG Wing, αλλά οι αναβαθμίσεις σε Android 11 είναι το κάτι άλλο…

Για την ώρα καμία συσκευή της εταιρίας στην Ευρώπη δεν έχει λάβει το πολυπόθητο update. Πριν λίγες ημέρες μία νέα ενημέρωση ήρθε στην επιφάνεια, μέσα από τα γραφεία της εταιρίας στη Γερμανία. Ένας πίνακας δημοσιεύτηκε, ο οποίος παρουσιάζει την κατάσταση που βρίσκονται οι συσκευές της εταιρίας σε ότι αφορά τα Android 11 updates.

Όπως θα δείτε και στο πίνακα, τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Το LG Velvet 5G θα είναι η πρώτη συσκευή που θα λάβει Android 11 τον Απρίλιο, αν κάτι δεν αλλάξει. Έπειτα θα ακολουθήσει το G8X και μετά… το χάος. Το update των υπόλοιπων συσκευών είναι προγραμματισμένο για το τρίτο και το τέταρτο τρίμηνο του έτους, ωστόσο όπως είναι λογικό αυτό ενδεχομένως να αλλάξει.

Παράλληλα, αν έχετε κάποια συσκευή που δεν βρίσκεται στη λίστα, εκτιμούμε πως δύσκολα θα δείτε Android 11 να τρέχει σε αυτή με επίσημο firmware. Ήδη δεκάδες κινητά της LG έχουν ξεμείνει με μόλις μία μεγάλη αναβάθμιση, απογοητεύοντας ακόμα περισσότερο τους ελάχιστους χρήστες της LG.

Asus ZenFone 8 Android