Η LG αποκάλυψε την σχεδιαστική γραμμή των νέων της συσκευών

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως η LG ετοιμάζει ένα ολικό επανασχεδιασμό των smartphone συσκευών της με στόχο να επιστρέψει πιο δυνατή στην αγορά. Πριν λίγες ώρες, η κορεατική εταιρία αποκάλυψε το νέο σχεδιαστικό της μοτίβο μέσα από εικόνες που η ίδια δημοσιοποίησε.

LG νέα σχεδίαση

LG – Νέα σχεδίαση

Από ότι φαίνεται η εταιρία θα ακολουθήσει μία μινιμαλιστική σχεδιαστική γραμμή για τις νέες της συσκευές, εμπνευσμένη από διάφορα στοιχεία της φύσης. Αυτό είναι ορατό στην διάταξη των καμερών, όπου μοιάζουν σαν σταγόνες νερού, που στάζουν από τον μεγαλύτερο στον μικρότερο αισθητήρα. Οι αισθητήρες δεν είναι μέσα σε κάποιο πλαίσιο και από αυτούς φαίνεται να προεξέχει μόνο ο κύριος. Παράλληλα, το μπροστινό τμήμα της συσκευής είναι συμμετρικό, με curved οθόνη και όλες οι γωνίες της συσκευής είναι σχεδιασμένες με γνώμονα την εργονομία.

LG νέα σχεδίαση

Ο υπεύθυνος του τμήματος σχεδιασμού των κινητών συσκευών της εταιρίας, Cha Yong-duk, τόνισε πως το νέο design είναι μία έκφραση της ανταγωνιστικότητας που η LG θέλει να έχουν όλες οι συσκευές της από εδώ και στο εξής. Παράλληλα, τόνισε πως η εταιρία σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την πλούσια ιστορία των LG συσκευών, κάτι που αναζωπύρωσε τις φήμες για επιστροφή της σειράς LG Chocolate.

OnePlus Nord Android