ZUI στα κινητά της Motorola; ZUK κινητά στη σειρά Moto μελλοντικά;

Η ZUK από μόνη της είναι μια εταιρεία φαινόμενο. Μέσα σε 23 μήνες κατάφερε να γίνει γνωστή και να δημιουργήσει καλά οικονομικά κινητά με δυνατό αριθμό πωλήσεων. Δυστυχώς όμως για τη ZUK, ανήκει στον όμιλο Lenovo, που ό,τι πιάνει στο mobile τομέα καταστρέφεται. Η Lenovo, λοιπόν, εξαγόρασε τη Motorola και κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να τη φτάσει στο πάτο, αφού έβαλε χέρι σχεδόν παντού στα κινητά της Motorola το 2016.

Φέτος όμως φαίνεται να βάζει μυαλό η Lenovo. Η Motorola δημιούργησε αυτή τη χρονιά, χωρίς σημαντικές παρεμβάσεις από τη Lenovo. Ήδη η σειρά Moto G5 του 2017 φαίνεται καταπληκτική! Όμως μέχρι η νέα σειρά να φέρει έσοδα στην εταιρεία, θα περάσουν μήνες και η Lenovo σημειώνει ζημιές στον mobile τομέα. Κάπως έτσι, τα κεφάλια της Lenovo αποφάσισαν πως τη νύφη θα πληρώσει η ZUK.

ZUI, Motorola και ZUK

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, πλέον τα κινητά της Motorola θα πωλούνται στη Κίνα με ZUI, που είναι πολύ πιο κοντά στα γούστα της Κινέζικης αγοράς. Επίσης, είναι πιθανό στο μέλλον να δούμε ZUK ως Lenovo Moto Z3 για παράδειγμα, με stock Android για την Ευρώπη. Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα και περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε. Κρίμα για τη ZUK, όσο ήταν αυτόνομη στο θέμα των αποφάσεων έκανε θαύματα!

ZUK Lenovo κινητα

από

Asus ZenFone 8 Android