Ήρθε το Lenovo Z6 Pro με SnapDragon 855 και μπαταρία 4000mAh

Η Lenovo φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει το δικό της FlagShip Killer και να καταφέρει να ανταγωνιστεί Xiaomi, Nokia και OnePlus. Μάλιστα με το Lenovo Z6 Pro ίσως να το κατάφερε ήδη. Αν δηλαδή καταφέρει να το υποστηρίξει σωστά, αφού είναι η Lenovo είναι γνωστό πως εγκαταλείπει τα ίδια της τα προϊόντα μέσα σε λίγους μήνες.

lenovo z6 pro ανακοίνωση

Συνηθισμένο Παντοφλάκι

Στην επιλογή οθόνης η Lenovo ακολούθησε την πεπατημένη οδό και είναι 6.39″, δηλαδή σαν OnePlus 6T και Xiaomi Mi 9. Η ανάλυση της οθόνης είναι FHD+ και φυσικά είναι τεχνολογίας Super AMOLED.

Οι διαστάσεις και τα περιθώρια (Bezel) είναι ίδια με αυτά του Mi 9 με την διαφορά ότι το Lenovo Z6 Pro είναι 1.1χιλ πιο παχύ αφού έχει αρκετά πιο μεγάλη μπαταρία. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι χοντρό.

Ακόμα, κάτω από την οθόνη κρύβεται και ένας έκτης γενιάς φωτοηλεκτρικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

lenovo z6 pro ανακοίνωση

Φοράει Ότι Καλύτερο;

Στο εσωτερικό του Lenovo Z6 Pro υπάρχει ότι πιο δυνατό μέχρι στιγμής, δηλαδή ο νέος SnapDragon 855. Η μνήμη RAM είναι αυτή που αρμόζει για μία ναυαρχίδα και ξεκινάει από τα 6GB RAM και μπορεί να φτάσει έως και τα 12GB.

lenovo z6 pro τιμή

Φωτογραφικές δυνατότητες

Στη πλάτη υπάρχουν 4 κάμερες με οριζόντια τοποθέτηση. Η Lenovo φαίνεται να καυχιέται αρκετά για την ποιότητα βίντεο που το Z6 Pro μπορεί να καταγράψει. Μακάρι να περάσει από τα εργαστήρια του dxomark να δούμε πως μπορεί να σταθεί στον ανταγωνισμό, θα έχει ενδιαφέρον.

  • Η πρώτη έχει αισθητήρα 16MP ευρυγώνιο.
  • Η δεύτερη είναι η κύρια κάμερα με 48MP αισθητήρα και διάφραγμα f/1.8.
  • Στην τρίτη θέση τοποθετήθηκε ένας 8MP τηλεφωτογραφικός φακός.
  • Τέλος, ο τέταρτος αισθητήρας που βρίσκεται ξεχωριστά από τους υπόλοιπους 3 είναι 2MP και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να βοηθήσει την ποιότητας καταγραφής βίντεο στην οποία το Lenovo Z6 Pro φαίνεται να είναι δυνατό.
  • Η μπροστινή selfie κάμερα είναι 32MP.
lenovo z6 pro τιμή

Η μπαταρία του Lenovo Z6 Pro έχει χωρητικότητα 4000mAh που μπορεί με άνεση να χαρακτηριστεί ως μεγάλη. Σε συνδυασμό με τον SnapDragon 855 και την AMOLED οθόνη θα έχει δυνατή αυτονομία.

Επίσης έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα του ZUI, ένα όχι και τόσο όμορφο UI, άλλα σίγουρα γρήγορο και ελαφρύ. Η γρήγορη φόρτιση μπορεί να φτάσει έως 27W και έρχεται με Android Pie.

Lenovo Z6 Pro Τιμή

Η Lenovo φαίνεται να έχει δώσει μεγάλη βάση στις φωτογραφικές δυνατότητες του Z6 Pro και το διαφημίζει όσο μπορεί. Η τιμή για το βασικό μοντέλο θα ξεκινάει από τα 385€ και είναι ξεκάθαρο πως θα προσπαθήσει να χτυπήσει το Xiaomi Mi 9. Με μία καλή τιμή για αγορά από εξωτερικό σίγουρα θα κάνει την διαφορά, αναμένουμε με αγωνία!

Asus ZenFone 8 Android