Lenovo Z5 – Θα έχει bezel-less σχεδίαση χωρίς notch

Δύο δημοσιεύσεις ενός  εκ των αντιπροέδρων της Lenovo στο weibo, μας έκαναν να ανυπομονούμε για ένα νέο smartphone. Ο Chang Cheng μοιράστηκε δύο εικόνες από το επερχόμενο Lenovo Z5. Αν ισχύουν όσα υπόσχεται η Lenovo τότε το Z5 θα ξεπεράσει τα όρια των μέχρι σήμερα bezel-less smartphones.

Lenovo Z5 teaser 2

 

Lenovo Z5 – Με 95% screen-to-body ratio

Οι πληροφορίες είναι μέχρι τώρα πολύ λιγοστές. Με τις μέχρι τώρα εικόνες παίρνουμε μόνο μία βασική ιδέα για τον σχεδιασμό. Ακόμα και έτσι όμως μπορούμε να διακρίνουμε κάποια πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά. Το Lenovo Z5 θα έχει σίγουρα bezel-less σχεδίαση. Αυτό για τους περισσότερους Android κατασκευαστές σήμερα σημαίνει και notch. Με όσα έχουμε δει όμως μέχρι τώρα αυτό θα απουσιάζει από το Z5.

Ακόμα, με όσα έγραψε στο προφίλ του ο VP της Lenovo, πιστεύουμε πως το Lenovo Z5 θα έχει screen-to-body ratio 95%! Αν το καταφέρει αυτό η Lenovo τότε θα μιλάμε για κάτι που πραγματικά ξεπερνάει ότι ξέραμε μέχρι σήμερα. Με τέτοιο screen-to-body ratio το Lenovo Z5 θα είναι το πρώτο πραγματικό full screen smartphone.

Lenovo Z5 teaser 1

Πέρα από το σκίτσο που είναι ένα μόνο προσχέδιο της συσκευής, έχουμε και μία εικόνα που δείχνει το πλαϊνό bezel. Αυτό είναι πραγματικά ανύπαρκτο, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι όλη η μπροστά όψη.

Μέχρι την ανακοίνωση βέβαια κρατάμε τις επιφυλάξεις μας. Τα ποστ αυτά σκοπό έχουν να δημιουργήσουν hype γύρω από τη νέα συσκευή και μπορεί να μην επαληθευτούν πλήρως μέχρι την ανακοίνωση. Η ανακοίνωση αναμένεται στις 14 Ιουνίου, οπότε αργεί ακόμα. Μέχρι τότε ελπίζουμε να μάθουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το Lenovo Z5. Και φυσικά ελπίζουμε όντως να μην έχει notch.

πηγή 1 | πηγή 2

Sony