Lenovo Watch X, με 6 αισθητήρες, αυτονομία 45 ημερών και τιμή 40€!

Το νέο έξυπνο ρολόι της Lenovo έχει μια μικρή οθόνη OLED, αυτονομία 45 ημερών, 6 διαφορετικούς αισθητήρες, αρχική τιμή κάτω από 50 ευρώ, είναι αδιάβροχο έως τα 50 μέτρα, συνδέεται μέσω Bluetooth με το κινητό και διαθέτει ένα μηχανικό σύστημα (γρανάζια κ.α) της Swiss!

Lenovo Watch X

Το βασικό μειονέκτημα των smartwatch είναι ότι χρειάζονται κάθε μέρα φόρτιση, το οποίο είναι κουραστικό. Ήδη έχουμε γεμίσει καλώδια και αρκετά gadgets κατά τη γνώμη μου! Το Watch X έρχεται για να λύσει αυτό το πρόβλημα, χάνοντας φυσικά κάποιες από τις έξυπνες λειτουργίες ενός smartwatch.

Lenovo X Watch

Τι αισθητήρες έχει το lenovo watch x;

  1. Βαρόμετρο
  2. Καρδιακών παλμών
  3. Πίεσης αίματος
  4. Γυροσκόπιο
  5. Βαρύτητας
  6. Γεωμαγνητικό

Lenovo X Watch

Θα βγαίνει σε 2 εκδόσεις χωρίς να έχει διευκρινιστεί η διαφορά τους ακριβώς. Όπως φαίνεται όμως από τις εικόνες, θα βγαίνει σε 2 χρώματα, μπλε και μαύρο, με λατινικούς και κανονικούς αριθμούς. Το λουράκι του Lenovo Watch X έχει ιδιαίτερη σχεδίαση. Δεν έχει τρύπες, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να δέσει ακριβώς στο χέρι του ιδιοκτήτη του και όχι στο “περίπου”, όπως γίνεται με τα κλασικά λουράκια με τρύπες.

Lenovo Watch X

Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί πως η δεύτερη και πιο ακριβή έκδοση θα έχει δερμάτινο λουράκι. Οι εγγραφές για προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει στην Κίνα, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή η ημέρα διαθεσιμότητας. Το Lenovo Watch X ξεκινάει από τα 47$ και περιμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τις διαφορετικές εκδόσεις του!

Lenovo Watch X

Το Lenovo Watch X είναι κάτι σαν το Xiaomi Mi Band 3,  αλλά σε κλασική μορφή ρολογιού!

Asus ZenFone 8 Android