Lenovo Tab V7 – Με μεγάλη οθόνη 6.9″ και μπαταρία 5180mAh!

Η Lenovo ανακοίνωσε ένα ενδιαφέρον κινητό για όλους εσάς που θέλετε το κινητό σας να πλησιάζει Tablet σε μέγεθος και μάλιστα είναι οικονομικό, αλλά όχι και τόσο TechValue. Το Lenovo Tab V7 έχει μεγάλη οθόνη με διαγώνιο 6.9″ και μεγάλη μπαταρία 5180mAh. Βέβαια τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν συγκινούν ιδιαίτερα, αλλά είναι σχετικά λογικό για την τιμή του.

Lenovo Tab V7 Χαρακτηριστικά

Φοράει τον SnapDragon 450 σε συνδυασμό με 4GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης έως 128GB. Η οθόνη του έχει αναλογία 18:9 και τα bezel είναι μικρά κάνοντας το λίγο πιο όμορφο και μικρό. Παραμένει παντόφλα όμως ;)

Lenovo Tab V7 Χαρακτηριστικά

Η οθόνη ευτυχώς έχει ανάλυση FHD+ και όχι HD που θα μπορούσε να έχει με βάση το entry-level chipset του. Προσφέρει ήχο Dolby που αυτό από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα, αλλά η αλήθεια είναι πως η Lenovo έχει μία μικρή παράδοση στον καλό ήχο στα κινητά της. Βέβαια η θύρα φόρτισης δεν είναι Type-C όπως και θα έπρεπε, αλλά MicroUSB, απογοητευτικό.

Lenovo Tab V7 Χαρακτηριστικά

Στη πλάτη του Lenovo Tab V7 υπάρχει ο παραδοσιακός πλέον fingerprint scanner και η βασική κάμερα. Το καλό είναι ότι έρχεται με Android Pie 9.0 out-of-the-box και λέω καλό γιατί είναι πολύ πιθανό να μην δει καμία αναβάθμιση λογισμικού σε επόμενη έκδοση Android, οπότε είναι καλό που έχει την πιο πρόσφατη έκδοση.

Lenovo Tab V7

Η τιμή φαίνεται να είναι αρκετά υψηλή (249€) για αυτά που προσφέρει ειδικά αν αναλογιστούμε πως με λίγο λιγότερα χρήματα θα μπορούσε κάποιος να επιλέξει το πιο δυνατό Xiaomi Mi Max 3 (Χαρακτηριστικά). Στο μόνο που ελπίζουμε είναι το δούμε το πολύ στα 160€ για αγορά από GearBest ή Banggood χωρίς τελωνείο.

Asus ZenFone 8 Android