1100€ θέλει η Lenovo για να σου δώσει Tablet με MediaTek και 3 χρόνια αναβαθμίσεις

“Κάνε λέει τα στραβά ματιά για να πέσει κανά φράγκο από διαφημίσεις και χορηγίες”, είναι κάτι που ακούμε αρκετές φορές το χρόνο στο TechValue. Φυσικά και θα αρπάξουμε την ευκαιρία, όταν αυτή εμφανιστεί, αλλά αυτά που πρέπει να γραφτούν θα γραφτούν. Όταν όμως γράφονται αυτά που πρέπει να γραφτούν, όπως για παράδειγμα αυτό το άρθρο, πολλές εταιρείες σιγά σιγά αποκτούν “αλλεργία” στο TechValue. Ε τι να κάνουμε, δεν γεννηθήκαμε όλοι για δημόσιες σχέσεις και υποκρισία, ούτε για να γράφουμε μόνο ό,τι μπορεί να φέρει έσοδα, που για εμένα προσωπικά μεταφράζεται σε ξεπούλημα, όχι απλά επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό. Αρκετά με την “γκρίνια”, ας περάσουμε στο Lenovo Tab Extreme!

Android Tablet Extreme τιμή

Η Lenovo έρχεται με μία νέα εντυπωσιακή πρόταση που θα χαρείς να βλέπεις μόνο σε βιτρίνα, όχι γιατί απλά είναι ακριβό, αλλά γιατί είναι υπερβολικά ακριβό γι’ αυτά που προσφέρει. Πρόκειται για ένα Android Tablet που μοιάζει με laptop αφού έχει οθόνη OLED στις 14.5″ και υποστηρίζει πληκτρολόγιο, αλλά και γραφίδα.

Κάπου εδώ γίνεται ξεκάθαρο πως πρόκειται για ένα tablet που στοχεύει σε αρκετά συγκεκριμένο κοινό, που δεν τους ενδιαφέρει αν η Lenovo τους “γδύσει” για ένα tablet που δεν δέχεται SIM, δεν έχει καμία προστασία στην οθόνη, αλλά και δεν δίνει ούτε μία βασική προστασία αδιαβροχοποίησης. Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται για να βάλει ο MediaTek Dimensity 9000, πρόκειται για ισχυρό Chipset, αλλά πως να το κάνουμε, σε μία ναυαρχίδα με κόστος 1100€ δεν βάζεις MediaTek βρε αδερφέ!


Δοκίμασες την αποκλειστική μηχανή σύγκρισης κινητών του TechValue ή ακόμα ξοδεύεις ώρες συγκρίνοντας κινητά;


Οι κάμερες προκαλούν γέλιο, αφού είναι σαν να βγήκαν από κινητό μεσαίας κατηγορίας με κόστος 250€. “Ποιος χρειάζεται καλές κάμερες σε ένα Android tablet;”, θα αναρωτήθηκαν στα εσωτερικό της Lenovo. Ε, όταν κοστίζει 1100€ περιμέναμε να μπει έστω ένα πιο καλό φωτογραφικό σύστημα, αλλά δεν υπάρχει ούτε αυτό.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Lenovo Tab Extreme είναι μόνο αυτά πρέπει και θα σας τα παρουσιάσουν με μαεστρία σύντομα αρκετοί δημιουργοί. Πάντως είναι θετικό πως σιγά σιγά οι κατασκευαστές ανακοινώνουν την υποστήριξη που πρόκειται να παρέχουν σε σημαντικές συσκευές. Το Tab Extreme, όπως ανακοίνωσε η Lenovo, θα πάρει 3 μεγάλες αναβαθμίσεις, αλλά και 4 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας.

Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να το δοκιμάσω μόνο για να διαπιστώσω αν η Lenovo έχει δημιουργήσει ειδικά τροποποιημένο λογισμικό για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν laptop με καλή παραγωγικότητα.

Asus ZenFone 8 Android