Lenovo Tab 3 7″ ήρθε επίσημα και είναι σε προσφορά 79€!

Η Lenovo εκτός από τη σειρά K5, που αποτελείται από 2 android smartphones, ανακοίνωσε και 3 tablets στην MWC 2016, όλα με διαφορετικό μέγεθος οθόνης. Είδαμε και τις 3 συσκευές από κοντά χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γι’ αυτό και ασχοληθήκαμε μόνο με ένα, το Lenovo Tab 3 7″ που είναι και το πιο μικρό της σειράς Tab 3 και ίσως το πιο ενδιαφέρον, αφού μπορεί να λειτουργήσει και σαν κινητό.


Lenovo Tab 3 7 επίσημα στην Ελλάδα

24 Απριλίου 2016 – Μάνος Αριστειδόπουλος

Το Lenovo Tab 3 7″, το είδαμε για πρώτη φορά μαζί στην MWC16 και είναι μια entry-level συσκευή με αρκετά χαμηλή τιμή. Έχει μέγεθος tablet αφού έχει οθόνη 7″ και το ξεχωριστό του σημείο είναι πως μπορεί να λειτουργήσει και σαν smartphone, αλλά όπως φαίνεται από το video της Lenovo το Tab 3 7″ προορίζεται και για οικογενειακή χρήση.

Ακόμα, έχει και προστασία splash proof IP52 για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην κουζίνα χωρίς φόβο, μπορεί να βραχεί άφοβα. Αυτή τη στιγμή είναι σε προσφορά μόλις 79 ευρώ και είναι τίμια επιλογή αλλά και φρέσκια. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε το hands-on video από πάνω αλλά και να διαβάσετε το επόμενο άρθρο που βρίσκεται ακριβώς από κάτω.

lenovo tablet


Lenovo Tab 3 7 hands-on video & χαρακτηριστικά

26 Φεβρουαρίου 2016 – Μάνος Αριστειδόπουλος

Έχει οθόνη 7″ με ανάλυση 1024 x 600, φοράει quad-core chipset της MediaTek χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα το ακριβές μοντέλο. Το Lenovo Tab 3 7” είναι χρονισμένο στο 1.0GHz και μάλλον θα φοράει τον MT6735P, σε συνδυασμό με 1GB RAM και 16GB ROM.

Έχει κύρια κάμερα 5.0MP και selfie 2.0MP. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.450mAh και τρέχει Android Marshmallow 6. Το Lenovo Tab 3 7 μάλλον είναι ένα κανονικό κινητό τηλέφωνο, αλλά με τεράστια οθόνη 7″. Στη πάνω μεριά, φαίνεται να υπάρχει ακουστικό για κλήσεις και ο σχεδιασμός του είναι παρόμοιος με αυτόν ενός smartphone και δέχεται κάρτα sim.Lenovo Tab 3 7 tablet phone

Lenovo Tab 3 7 android tablet κινητο

Asus ZenFone 8 Android