Lenovo, ετοιμάζει 2 νέα Star Wars smartphones;

Καλά κρατεί ο πόλεμος στους γαλαξίες, όπως και οι προβολές της νέας ταινίας Star Wars! Έχουμε δει να βγαίνουν δεκάδες προϊόντα τα οποία στοχεύουν στους εκατομμύρια fans της ταινίας Star Wars ανά το κόσμο, από lightsaber σπαθιά μέχρι και στολές Star Wars! Θα ήταν πολύ λογικό αν η Lenovo έκανε μια τέτοια κίνηση και έβγαζε Star Wars themed κινητά, όπως έκανε και η Samsung με τους Avengers!

Lenovo Star Wars

Την εικόνα με τα 2 Star Wars themed κινητά, φανερά εμπνευσμένα από δύο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς R2D2 και C-3PO, έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η Lenovo από το Google Plus. Ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο και πολύ σύντομα μας περιμένουν 2 μεγάλες εκθέσεις, η CES αλλά και η MWC που ενδέχεται να μας αποκαλύψουν με πιο πολλές λεπτομέρειες το μυστικό!

Lenovo K4 Note Star Wars or not;

Το μόνο που ξέρουμε στα σίγουρα είναι πως ετοιμάζεται να ανακοινώσει το διάδοχο του Lenovo K3 Note που σημείωσε πολύ ικανοποιητικές πωλήσεις και πλέον περιμένει πολλά από αυτό. Μήπως θα είναι αυτό ένα από τα δύο smartphones που θα είναι Star Wars Themed; Αναμένουμε για να μάθουμε νεότερα και αν τελικά θα είναι και το UI εσωτερικά τροποποιημένο ή απλώς θα είναι το πίσω καπάκι που θα κάνει τη διαφορά.

Asus ZenFone 8 Android