Lenovo S5 Χαρακτηριστικά, με SnapDragon 625, Android Oreo, type-c και τιμή 150€!

Η Lenovo προχωράει και υλοποιεί σιγά σιγά το νέο σχέδιο που πρόσφατα ανακοίνωσε και που σε αρκετούς από εμάς δεν αρέσει, ειδικά τους φίλους της “πρώην” ZUK. Το Lenovo S5 είναι ένα από τα πρώτα κινητά της Lenovo που θα φοράνε το θέμα της ZUK, δηλαδή το ZUI στην έκδοση 3.7. Για όποιον δεν θυμάται, Lenovo και Motorola θα φοράνε ZUI στην Κίνα και stock Android εκτός Κίνας, δηλαδή για τα μοντέλα που προορίζονται για την Ευρώπη.

lenovo s5 χαρακτηριστικά

Το Lenovo S5 δημιουργήθηκε για να ανταγωνιστεί τις δυνατές οικονομικές προτάσεις που υπάρχουν εκεί έξω και κυρίως της Xiaomi. Έχει ελκυστικά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως και τιμή, αφού η βασική έκδοση θα κοστίζει μόλις 150€ ευρώ και μάλιστα σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στα γνωστά καταστήματα για αγορά από το εξωτερικό φυσικά χωρίς τελωνείο ή έξτρα έξοδα από Banggood ή Gearbest.

lenovo s5 χαρακτηριστικά

Lenovo S5 χαρακτηριστικά

Έχει οθόνη 5.7″ με ανάλυση FHD+ ( 2160 x 1080 ) και φυσικά είναι αναλογίας 18:9. Φοράει τον Qualcomm SnapDragon 625 που μπορεί να είναι ένα σχετικά παλιό chipset, αλλά αποδίδει πολύ καλά και συνιστάται και για gaming. Αρκετά σημαντικό πως έχει και θύρα type-c!

Η βασική έκδοση του Lenovo S5 θα έρχεται με 3GB RAM, 32GB ROM και θα βγαίνει και πιο ακριβή έκδοση με 4GB RAM και 64/128GB ROM. Στη πλάτη έχει 2 κάμερες 13MP από τις οποίες η μία είναι μονόχρωμη και μην περιμένεις πολλά από διπλές κάμερες σε mid-range, εδώ μέχρι και σε flagship οι διπλές κάμερες είναι μάρκετινγκ πολλές φορές.

lenovo s5 χαρακτηριστικά

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000mAh και είναι αρκετά θετικό πως φοράει Android Oreo 8.0 με ZUI 3.7. Αν θες να δεις πως είναι το ZUI, παρακολούθησε το review του ZUK Z2. Φυσικά στη πλάτη υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και τέλος θα βγαίνει σε σε κόκκινο και μαύρο.

από

Asus ZenFone 8 Android