Lenovo Phab, smartphone με οθόνη 6.9″ και SnapDragon 410

Το Lenovo Phab ανακοινώθηκε το Σεπτέμβριο του 2015 και ανήκει σε κατηγορία όπου έχει ελάχιστους ανταγωνιστές. Πρόκειται για αυτή των tablet με μεγάλη οθόνη 6.9″ αλλά με όλες τις δυνατότητες ενός smartphone. Το βασικότερο του πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστώ του είναι ο όμορφος και κομψός σχεδιασμός σαν να ήταν smartphone και όχι tablet που απλώς πραγματοποιεί κλήσεις. Έχε και GLONASS οπότε αν θα χρειαστείτε navigation είναι καλή επιλογή με μεγάλη οθόνη και δυνατό ηχείο.Lenovo Phab μεγαλο smartphone


Lenovo Phab χαρακτηριστικά

Κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις, με την πιο ακριβή να φοράει SnapDragon 615 και την πιο οικονομική SnapDragon 410 και είναι αυτή που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Έχει οθόνη 6.9″ με ανάλυση HD και θα αναλάβει να σηκώσει ο Adreno 306. Το Lenovo Phab plus με τον snapdragon 615 έχει μεγαλύτερη ανάλυση οθόνη και φτάνει Full HD.

Η οικονομική έκδοση του τεράστιου smartphone σε μέγεθος μικρού tablet έχει 1GB RAM και 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Μετράει 186.6 x 96.6 x 7.6 χιλιοστά και έχει μεγάλη μπαταρία 4.250mAh και ζυγίζει 250 γραμμάρια. Μόνο από το βάρος θα είναι δύσκολη η χρήση με ένα χέρι.

Lenovo Phab κάμερα & ήχος τα δυνατά του σημεία

Η βασική πίσω κάμερα είναι 13.0MP με auto focus, led flash και η μπροστινή κάμερα είναι 5.0MP. Παρόλο που δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά, με ευκολία μπορώ να πω, πως στην κατηγορία που ανήκει έχεις τις πιο δυνατές και αξιόλογες φωτογραφικές δυνατότητες. Ούτε όμως στον τομέα του ήχου υστερεί, το Lenovo Phab υποστηρίζει τεχνολογία dobly atmos και στο πίσω μέρος στη πάνω μεριά, το μεγάλο ηχείο ξεχωρίζει με ξεχωριστό σχεδιασμό.Lenovo Phab tablet κινητο

Lenovo Phab τιμή

Στο e-shop όπου είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή κοστίζει 199€ και είναι σε προσφορά. Για αυτά που προσφέρει τα 199 φαντάζουν πολλά και είναι, αλλά δυστυχώς για εμάς, το Lenovo Phab παίζει σχεδόν μόνο του χωρίς ανταγωνισμό σε αυτή τη κατηγορία. Παρόλα αυτά, αν θέλετε κάτι πιο οικονομικό μπορείτε να κοιτάξετε και την σειρά fonepad της Asus με κατώτερα χαρακτηριστικά αλλά με πλήρες λειτουργίες όπως και ένα smartphone.

Lenovo Phab tablet smartphone

image source

source: http://goo.gl/Hdn3EI

Asus ZenFone 8 Android