Το νέο Lenovo Pad Pro έρχεται με 90Hz OLED οθόνη και Snapdragon 870

Ένα εντυπωσιακό tablet φαίνεται πως σκοπεύσει να κυκλοφορήσει η Lenovo. Ο λόγος για το Pad Pro 2021, τη νέα έκδοση του high-end tablet της εταιρίας. Η Lenovo πρόσφατα μας έδωσε μία γεύση από τα χαρακτηριστικά της συσκευής, μέσα από ανάρτησή της.

Lenovo Pad Pro

Η οθόνη του Pad Pro 2021 θα είναι εντυπωσιακή. Τεχνολογία OLED, με υποστήριξη για HDR 10 και Dolby Vision με 600 nits φωτεινότητας. Η ανάλυση 2560×1600 και ο ρυθμός ανανέωσης 90Hz σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα. Στο εσωτερικό της συσκευής, η Lenovo τοποθέτησε τον Snapdragon 870, ικανό να τρέξει την ειδική έκδοση των Windows 10 για ARM επεξεργαστές. Ωστόσο, υπάρχουν φήμες πως η συσκευή θα τρέχει Android 11!

Η σχεδίαση του Pad Pro θυμίζει iPad Pro της Apple, το οποίο μόνο καλό μπορεί να είναι. Μεγάλη οθόνη με μικρά περιθώρια και μία κάμερα στο μπροστινό μέρος. Παράλληλα έχουμε 4 ηχεία και θύρα microSD. Σύμφωνα με τις φήμες η συσκευή θα έχει 8GB μνήμης και 128GB εσωτερικού χώρου. Μένει να δούμε αν αυτή θα έρθει τελικά και σε Windows έκδοση, αλλά και την τιμή της. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του Lenovo Pad Pro 21.

Πολλά tablet της lenovo είναι διαθέσιμα στο banggood σε αρκετά πιο χαμηλές τιμές από αυτές της Ελληνικής αγοράς. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα το δούμε και εκεί όταν ανακοινωθεί.

Asus ZenFone 8 Android