Ποια Lenovo θα πάρουν Android Lollipop;

Αρκετοί κατασκευαστές smartphone δουλεύουν αυτή τη στιγμή, ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν τη “πίστη” των καταναλωτών, ενημερώνοντας τις ήδη υπάρχουσες συσκευές τους σε Android Lollipop 5 όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η Lenovo θα ακολουθήσει διαφορετική στρατηγική και μας ενημερώνει σχετικά με τα smartphone ή phablet που θα ενημερώσει σε Android Lollipop στο μέλλον.

Άλλοι πάλι κατασκευαστές ήδη έχουν δώσει το ποθητό update σε Lollipop αλλά όχι και η Lenovo ακόμα, δυστυχώς δεν έχει αναβαθμίσει ακόμα ούτε τη τελευταία της ναυαρχίδα το Lenovo Vibe X2.

Και δεύτερη φορά δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουν αρκετά οι κάτοχοι Lenovo καθώς η ενημέρωση σε Android Lollipop για τα παρακάτω smartphone θα έρθει το δεύτερο τρίμηνο του 2015, δηλαδή το λιγότερο σε 3 με 4 μήνες από τώρα.

Lollipop firmware

Lenovo Lollipop Update smartphone

Οπότε έχουμε και λέμε για τα τυχερά Lenovo smartphones που θα πάρουν την ενημέρωση σε Lollipop. Ας ξεκινήσουμε με αυτά που μας έχουν τραβήξει πιο πολύ τη προσοχή, το Lenovo P70 που είδαμε πριν λίγες μέρες, Lenovo S90 που είναι ένα mid-range με ενδιαφέρον σχεδιασμό και specs. Φυσικά στη λίστα θα μπήκαν και τα πιο premium smartphones όπως A5000, A6000, Vibe X2, Vibe Z2 και Vibe Z2 Pro.

Εδώ τελειώνει η λίστα, αν έχετε κάποιο άλλο smartphone της Lenovo και δεν το είδατε στη λίστα τότε δε θα πάρετε επίσημα το Lollipop και μπορείτε να ελπίζεται μόνο για κάποια CM 12. Καλή τύχη σε όλους!

lenovo lollipop update smartphones

Asus ZenFone 8 Android