Lenovo K6 Note ανακοινώθηκε με 4GB RAM και μπαταρία 4000mAh

Μαζί με το “απλό” Κ6 και K6 Power ανακοινώθηκε και, το πιο μεγάλο, το Lenovo K6 Note στην IFA 2016. Έχει έρθει για να ανταγωνιστεί την αντίστοιχη σειρά Redmi 4 της Xiaomi που, αν κρίνουμε από τις προηγούμενες χρονιές, δε θα καταφέρει τόσο καλά. Πολλές λεπτομέρειες ακόμα δεν έχουν δημοσιευτεί, αλλά μια καλή γενική εικόνα την έχουμε.

lenovo k6 note

Lenovo K6 Note

Η οθόνη παραμένει 5.5″ IPS με ανάλυση Full HD και το σασί να αποτελείται από μέταλλο και όχι πλαστικό. Στη κάμερα έχει τοποθετηθεί αισθητήρας 16MP και είναι πιο δυνατός από αυτόν που φοράνε τα πιο μικρά K6, με διπλό led flash. Η selfie κάμερα αυτή τη φορά είναι 8MP.

lenovo k6 note

Σχετικά με τα ηχεία, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο. Ο Lenovo K6 Note υποστηρίζει Dobly Atmos ήχο και τα ηχεία, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, μάλλον έχουν τοποθετηθεί στο κάτω μέρος, χωρίς να γνωρίζουμε αν είναι διπλά. Το λογισμικό, φυσικά, θα είναι Android Marshmallow 6 με το UI της Lenovo.

lenovo smartphones

Η αυτονομία του Lenovo K6 Note φαίνεται πως θα είναι άκρως ανταγωνιστική, όπως ακριβώς και στο αντίστοιχο xiaomi. Έχει δυνατή χωρητικότητα 4000mAh, όπως κάθε phablet στις 5.5″ θα έπρεπε να είχε. Η μνήμη RAM θα ξεκινάει από τα 3GB και θα φτάνει έως τα 4GB και φοράει το σχετικά δυνατό SnapDragon 430.

Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις σχετικά με το Lenovo K6 Note στο παρόν άρθρο.

Asus ZenFone 8 Android