Lenovo K5 Play, χαρακτηριστικά, διπλή κάμερα με τιμή κάτω από 100€

Μετά το Lenovo S5 που γνωρίσαμε πριν κάποιες μέρες, η κινέζικη εταιρία ανακοίνωσε και τα οικονομικότερα K5. Το φθηνότερο εξ αυτών είναι το Lenovo K5 Play που καταφέρνει να φέρει χαρακτηριστικά όπως η διπλή κάμερα σε τιμή χαμηλότερη των €100.

Lenovo K5 Play χαρακτηριστικά


Lenovo K5 Play – Χαρακτηριστικά

Το Lenovo K5 Play παρά την χαμηλή του τιμή έρχεται με μία μεγάλη οθόνη IPS 5,7″ με ανάλυση 1440 x 720. Έτσι, η αναλογία των πλευρών είναι 18:9. Τα bezel δεξιά και αριστερά της οθόνης έχουν κρατηθεί πολύ χαμηλά. Αντίθετα με τα επάνω και κάτω, αλλά ευτυχώς  το notch αποφεύχθηκε οπότε δεν μας πειράζει πολύ αυτό. Άλλωστε μία οθόνη με περίεργα κοψίματα για σμίκρυνση των bezel θα ανέβαζε και το κόστος.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Lenovo K5 Play εξοπλίζεται με τον Qualcomm Snarpdragon 430. Θα υπάρχουν δυο εκδόσεις του smartphone, η μία με 2GB RAM και 16GB αποθήκευση και η δεύτερη με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Ακόμα, η μπαταρία του Lenovo K5 Play θα έχει μέγεθος 3.000mAh και η φόρτιση θα γίνεται μέσα από θύρα microUSB.

Lenovo K5 Play χαρακτηριστικά

Η κάμερα όπως αναφέραμε και στον πρόλογο είναι διπλή στο πίσω μέρος. Ο βασικός αισθητήρας έχει ανάλυση 13MP με διάφραγμα f/2.2, ενώ ο δεύτερος βοηθητικός αισθητήρας είναι έχει ανάλυση 2MP. Τις selfies σας αναλαμβάνει ένας αισθητήρας 8MP f/2.0.

Οι φίλοι της ZUK θα χαρούν από το γεγονός πως το Lenovo K5 Play θα τρέχει Android Oreo με το ZUI 3.7 επάνω. Η ZUK ανήκει στην Lenovo και παλιότερα είχαμε φήμες ότι το ZUI θα χρησιμοποιηθεί σε κινητά Motorola. Τελικά η Lenovo αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει και στα smartphone με το δικό της brand.

Lenovo K5 Play χαρακτηριστικά

Lenovo K5 Play – Τιμή και διαθεσιμότητα

Το οικονομικότερο μοντέλο 2/16GB θα ξεκινήσει την πορεία του στην αγορά στις 17 Απριλίου. Θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, μαύρο, μπλε και χρυσό. Η τιμή του ανακοινώθηκε στα 699 Yuan που μεταφράζεται σε €90. Η διαθεσιμότητά του θα ξεκινήσει στις 17 Απριλίου στην αγορά της Κίνας, και σύντομα θα το δούμε και στους resellers. Αν η τιμή είναι καλή και από εκεί τότε ίσως καταφέρει να εκθρονίσει το Xiaomi Redmi 5A από την θέση του βασιλιά στα λιγότερα από €100.

από | πηγή

Sony