Lenovo K5 Note ανακοινώθηκε βελτιωμένο από το Κ4

Μπορεί το K4 Note να ανακοινώθηκε μόλις πριν μερικές μέρες, αλλά φαίνεται πως αυτό δεν εμπόδισε την Lenovo να ανακοινώσει το K5 Note! Ναι καλά ακούσατε, ο Κινέζος φαίνεται να είναι ανυπόμονος και θέλει άμεσα να κερδίσει μερίδιο από την αγορά, αφού ήδη το K3 Note έχει “χτίσει” καλό όνομα γύρω από τα δυνατά και οικονομικά Android κινητά.lenovo k5 note smartphone


Lenovo K5 Note ανακοινώθηκε!

Lenovo K5 Note Οθόνη, κατασκευή, ποιότητα

Οι διαφορές δεν είναι τραγικές, αλλά υπάρχουν. Η οθόνη έχει διάμετρο 5.5″ με ανάλυση Full HD, αλλά αυτή τη φορά είναι LTPS που έχουμε πιάσει αρκετές φορές και έχουν όμορφα έντονα χρώματα. Τις διαστάσεις του Lenovo K5 Note θα τις χαρακτηρίσω απλώς καλές, μετράει 152 x 75.7 x 8.49 χιλιοστά και οι διαστάσεις είναι βελτιωμένες από κάθε οπτική γωνία από το K4 Note. Το μεγάλο ύψος οφείλεται στο ηχείο που είναι στην εμπρόσθια όψη του κινητού.

Η κατασκευή του K5 Note είναι εξολοκλήρου από μέταλλο, που σίγουρα είναι ένας πολύ καλός λόγος για να το προτιμήσουμε, αν φυσικά έχει παραμείνει σε λογικά επίπεδα η τιμή του που θα μιλήσουμε πιο κάτω. Υποστηρίζει 2 κάρτες sim, fingerprint αισθητήρα και δίκτυα 4G.

k5 note helio p10

Lenovo K5 Note chipset & απόδοση 

Αρκετοί σίγουρα είχατε απογοητευτεί από το chipset του Κ4 Note, ευτυχώς όμως στο Lenovo K5 Note η κατάσταση βελτιώθηκε, αφού φοράει πιο δυνατό chipset. Στο εσωτερικό λοιπόν, υπάρχει ο νέος MediaTek Helio P10 με 8 πυρήνες Cortex-A53 που μπορεί να χρονιστεί έως και τα 2.0GHz και έχει πολλές νέες δυνατότητες, στη περίπτωση του Lenovo oι πυρήνες είναι χρονισμένοι στο 1.8GHz. Το δυνατό σημείο όμως του chipset είναι το GPU, που είναι το Mali-T860 και μπορεί να σηκώσει τα πιο πολλά Android games εκεί έξω.

Έρχεται με 2GB μνήμη RAM και 16GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο που υποδηλώνει τον οικονομικό του χαρακτήρα και πάλι. Τρέχει Android Lollipop 5.1 με το Vibe UI της Lenovo και σίγουρα θα αναβαθμιστεί σε Android Marshmallow 6.0.1 ή ανώτερο.lenovo k5 note fingerprint

Lenovo K5 Note μπαταρία, κάμερες & ήχος

Και στον τομέα της αυτονομίας βελτιώθηκε το K5 Note, αφού η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3.500mAh που είναι και η μεγαλύτερη σε χωρητικότητα από όλα τα Note της εταιρείας.

Στα της κάμερας τώρα, μέχρι στιγμής γνωρίζουμε μόνο τα νούμερα και η πίσω βασική κάμερα είναι 13.0MP, με την μπροστινή selfie μόλις στα 8.0MP για να μην παραπονεθεί κανένα ψώνιο!

Το μπροστινό ηχείο του K5 Note έχει δύναμη 1.5W με Dolby Atmos Surround.

Τιμή Lenovo K5 Note

Για την αγορά της Κίνας, που θα είναι αρχικά διαθέσιμο, θα κοστίζει μόλις 167$, οπότε όταν θα ετοιμαστεί η international έκδοση να περιμένετε αρχική τιμή περίπου 199$.k5 note lenovo καμερα

πηγή – από

Asus ZenFone 8 Android