Η Lenovo δίνει βίντεο από το bezel-less συρόμενο κινητό της

Μπορεί η Lenovo με το Z5 να έπαιξε “περίεργα” παιχνίδια κάνοντας tease ένα κινητό χωρίς bezel ενώ τελικά αποδείχτηκε πως είχε notch. Στο τέλος όμως το Lenovo Z5 (χαρακτηριστικά) αποδείχτηκε ένας άξιος value for money ανταγωνιστής του Xiaomi Redmi Note 5 (χαρακτηριστικά), ειδικά σε όσους εστιάζουν πιο πολύ στη σχεδίαση και στα μικρά bezel.

Το νέο tease της Lenovo αυτή τη φορά είναι αρκετά πιο ξεκάθαρο και μας παρουσιάζει ένα κινητό χωρίς καθόλου bezel, αλλά ούτε και notch. Το “μυστικό” βρίσκεται στη νέα “μόδα” που θέλει τα εντελώς bezel-less κινητά να ανοίγουν συρταρωτά ώστε να αποκαλύπτεται η selfie κάμερα, αλλά και οι κάποιοι αισθητήρες.

Το νέο bezel-less συρόμενο κινητό της Lenovo δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Ακόμα, υπάρχουν φήμες πως η οθόνη θα έχει την δυνατότητα να αναγνωρίζει δακτυλικά αποτυπώματα. Να υπενθυμίσω πως η Lenovo δεν είναι η πρώτη εταιρεία που θα τολμήσει να κυκλοφορήσει bezel-less συρόμενο κινητό. Η “ιστορία” ξεκίνησε με το Vivo NEX, το Oppo find X και τώρα ετοιμάζεται και η Xiaomi με το Mi Mix 3. Για να δούμε…!

Asus ZenFone 8 Android