Τον Ιούλιο η κυκλοφορία του gaming Lenovo Legion smartphone

Μετά από αρκετές εβδομάδες διαρροών και έντονης φημολογίας, η Lenovo αποκάλυψε και επίσημα την ύπαρξη του Legion. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη έγινε μέσα από μία ανάρτηση μίας διαφημιστικής εικόνας του Legion στο Weibo, το κινεζικό κοινωνικό δίκτυο.

post

Για όσους δεν θυμούνται, το Legion είναι μία gaming πρόταση στον χώρο των smartphones με πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα η διάταξη των κυρίων καμερών της συσκευής είναι τοποθετημένη στο κέντρο του πίσω μέρους της. Παράλληλα η selfie κάμερα είναι pop-up και εξέρχεται από το πλάι και όχι από το πάνω μέρος. Αυτό γίνεται για να κερδίσει ο χρήστης όλο και περισσότερο χώρο, ενώ θα μπορεί να παίζει και να καταγράφει τον εαυτό του ταυτόχρονα, χωρίς να ενοχλείται από την θέση της κάμερας ή των χεριών του.

Εκτός από τα παραπάνω γνωρίζουμε πως το Legion θα έρθει με τον Snapdragon 865 και υποστήριξη για δίκτυα 5G. Σύμφωνα με την Lenovo η συσκευή θα σπάσει το φράγμα των 600Κ στο AnTuTu, κάνοντάς το το πιο δυνατό smartphone με το συγκεκριμένο chipset. Σε αυτό θα βοηθήσει και το σύστημα ψύξης με ανεμιστήρα που ετοιμάζει η εταιρία. Τέλος, το Legion, σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές θα φορτίζει στα 90W, ενώ παράλληλα με αυτό θα κυκλοφορήσει και μία σειρά gaming περιφερειακών από την Lenovo. Τέλος, είναι πολύ πιθανό να το βρούμε για αγορά από Κίνα σε καλύτερη τιμή, πριν κάθε αγορά να διαβάζετε τον οδηγό που ανανεώνεται με μεθόδους αποστολής και οδηγίες.

OnePlus Nord Android