Η Leica επιστρέφει στα smartphones με το Xiaomi 12 Ultra

Ένα από τα πιο βαριά ονόματα στον χώρο της φωτογραφίας είναι έτοιμο να επιστρέψει στα smartphone. Ο λόγος για τη Leica, η οποία πριν λίγους μήνες τερμάτισες την πολυετή συμφωνία που είχε με την Huawei. Μέσω αυτής της συνεργασίας είδαμε smartphone με κορυφαίες φωτογραφικές επιδόσεις από την δεύτερη και ευτυχώς όλα δείχνουν πως η Leica επιστρέφει.

Εσείς δοκιμάσατε την καλύτερη και μάλιστα Ελληνική μηχανή σύγκρισης κινητών;

leica

Σύμφωνα με τις φήμες που είχαν προηγηθεί, η Leica ήταν έτοιμη να προχωρήσει σε συνεργασία με τις Honor και Xiaomi. Τελικώς, σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας Digital Chat Station, η Leica κατάφερε και ήρθε σε συμφωνία με την Xiaomi. Έτσι από το πρώτο τρίμηνο του 2022 η δεύτερη θα μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομα της Leica σε δικά της smartphone. Το παραπάνω σημαίνει πως το Xiaomi 12 Pro ίσως να είναι η πρώτη συσκευή που θα φέρει το βαρύ αυτό όνομα.

Φυσικά για την ώρα δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα προσφέρει η Leica στην Xiaomi. Αν η συνεργασία είναι στα πρότυπα αυτής που υπήρξε με την Huawei σίγουρα θα υπάρχουν διαθέσιμα φίλτρα, αλλά και βοήθεια στο κομμάτι της επεξεργασίας της τελικής φωτογραφίας πριν την παραγωγή της.

I can only show you the door...