Ασύρματα ακουστικά ψείρες Letv LePBH301 μαγνητικά, όμορφα και αδιάβροχα!

Τα Bluetooth ακουστικά στυλ ψείρες τους τελευταίους μήνες κερδίζουν έδαφος και αυτό γιατί πλέον με μόλις 30€ μπορούμε να βρούμε δυνατά value for money ασύρματα ακουστικά που πριν δεν μπορούσαμε. Στην Ελληνική αγορά οι τιμές είναι απλησίαστες όπως είναι λογικό οπότε εννοείται πως για άλλη μια φορά θα στραφούμε στην αγορά της Κίνας. Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τα LeEco Letv LePBH301 ασύρματα ακουστικά ψείρες τα όποια έχουν ανταγωνιστική τιμή 30$, αλλά και πολύ ενδιαφέροντα δυνατά σημεία που τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

ασύρματα ακουστικά ψείρες

Ασύρματα ακουστικά ψείρες

Ο σχεδιασμός των Bluetooth ακουστικών είναι αρκετά μοντέρνος αλλά και εργονομικός αφού όπως υποστηρίζει η LeEco Letv δε θα κουράσουν τα αυτιά μας. Μπορούν να κρατήσουν έως και 8 ώρες για συνομιλίες ή μουσική και έχουν μπαταρία 120mAh. Φορτίζουν πλήρως σε περίπου μιάμιση ώρα και η μπαταρία αν δεν χρησιμοποιούμε τα ασύρματα ακουστικά ψείρες κρατάει περίπου 200 ώρες, δηλαδή σε standby mode. Βγαίνουν σε αρκετά χρώματα όπως θα δείτε από το παρακάτω link, θα προτιμήσω το κόκκινο νομίζω.

ασύρματα ακουστικά ψείρες

Παρακάτω θα βρείτε όλα τα δυνατά σημεία των Letv LeEco Letv LePB301 ακουστικών σε στυλ ψείρες. Προσωπικά ο σχεδιασμός τους είναι απλά υπέροχος αλλά δεν το έβαλα μέσα στα πλεονεκτήματα μιας και είναι λίγο υποκειμενικό. Το μόνο σίγουρο είναι πως αξίζουν τα 30$ που ζητάνε για αγορά από Κίνα.2

  • Bluetooth 4.1.
  • Αδιάβροχα αλλά και καλώδιο αντοχής.
  • Μαγνητικά ακουστικά ώστε όταν να κολλάνε μεταξύ τους όταν δεν τα χρησιμοποιούμε.
  • Πλένονται με νερό κανονικά.
  • Noise Cancellation.
  • Qualcomm Aptx Support!

ασύρματα ακουστικά ψείρες

ασύρματα ακουστικά ψείρες

Asus ZenFone 8 Android