Η LeEco ετοιμάζει bezel-less κινητό για να κονταροχτυπηθεί με τη σειρά Xiaomi Mi Mix;

Σε αντεπίθεση φαίνεται πως περνάει η LeEco, αφού σιγά σιγά ξεκινά και πάλι η ανοδική πορεία της εταιρείας, όπως όλα δείχνουν. Η LeEco θα προσπαθήσει να κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά και να παρατήσει την κλασική σχεδιαστική γραμμή που τόσο καιρό ακολουθεί, αν δηλαδή βγουν αληθινές οι φήμες.

Όπως και οι πιο πολλές διαρροές, έτσι και αυτή προέρχεται από το Κινέζικο social media site της weibo. Όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία ετοιμάζει ένα bezel-less smartphone που θα μοιάζει στην μπροστινή όψη με το Samsung Galaxy S8.

Φαίνεται καθαρά από τις εικόνες πως το νέο bezel-less κινητό της LeEco θα έχει στρογγυλεμένες άκρες όχι μόνο σχεδιαστικά, αλλά και στην οθόνη. Τα bezel είναι (πραγματικά) ίσως από τα πιο μικρά που έχουμε δει μέχρι στιγμής, με το bezel στην κάτω μεριά να είναι σχεδόν ανύπαρκτο και το επάνω οριακό, ώστε να χωράνε όλα τα απαραίτητα όπως ακουστικό, selfie κάμερα και αισθητήρες.

Φυσικά και θα το περιμένουμε με αγωνία να ανακοινωθεί με ανταγωνιστική τιμή, όπως μας έχει συνηθίσει η LeEcο τόσο καιρό!

leeco bezel less

leeco bezel less

leeco bezel less

Asus ZenFone 8 Android