Διαρρέουν οι πρώτες εικόνες του OnePlus 9 Pro

Μπορεί η κυκλοφορία της επόμενης ναυαρχίδας της OnePlus να είναι αρκετά μακριά, όμως ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια. Πριν λίγες ώρες δημοσιοποιήθηκαν οι πρώτες εικόνες του OnePlus 9 Pro σε μορφή renders.

post

Η συσκευή φαίνεται να έχει μία curved οθόνη 6.7 ιντσών με ένα punch-hole να φιλοξενεί την selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος της βλέπουμε την ορθογώνια διάταξη των καμερών, η οποία όμως ενδέχεται να αλλάξει μέχρι την κυκλοφορία. Ο αγαπημένος alert slider παραμένει στο δεξί τμήμα της συσκευής μαζί με το power button, ενώ ο ρυθμιστής της έντασης φιλοξενείται στην αριστερή πλευρά.

post

Για την ώρα αυτές είναι οι πληροφορίες που έχουμε για την εμφάνιση του OnePlus 9 Pro. Όσον αφορά το hardware, οι φήμες κάνουν για χρήση του ισχυρού Snapdragon 875 της Qualcomm σε συνδυασμό με οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz. Περισσότερες λεπτομέρειες για την συσκευή θα δημοσιοποιούνται όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία της, που αναμένεται τον ερχόμενο Μάρτιο.

I can only show you the door...

Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/techvalue25452/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031