Leagoo S9 χαρακτηριστικά, το iPhone X στο πάγκο της λαϊκής 120€;

Το Leagoo S9 είναι ένα από τα οικονομικά κινητά – κλώνους του iPhone 10, με τεχνικά χαρακτηριστικά μεσαίας κατηγορίας. Δεν παύει όμως να ανακοινώθηκε στην φετινή MWC και έχει κάνει έναν μικρό ντόρο γύρω από την εμφάνισή του, άδικα βέβαια αφού για παράδειγμα το Ulefone T2 Pro είναι πιο εντυπωσιακό.

leagoo s9 χαρακτηριστικά

Leagoo S9 – χαρακτηριστικά

Η οθόνη του Leagoo S9 είναι 5.85″, IPS LCD και ανάλυσης 720 x 1512. Έχει κυρτό γυαλί 2.5D με προστασία Dragontrail glass. Ο επεξεργαστής του είναι ο οκταπύρηνος MediaTek MT6750 και συνοδεύεται από 4GB RAM και 32GB εσωτερική μνήμη, που επεκτείνεται μέσω MicroSD σε θήκη της δεύτερης SIM.

leagoo s9 χαρακτηριστικά

Η κύρια κάμερα είναι Sony Exmor 13MP με διάφραγμα f/2.0και διπλό LED flash και έχει άλλη μία δεύτερη στην πλάτη με 2MP, ενώ η μπροστινή κάμερα έχει 8MP, διάφραγμα f/2.0 και LED flash. Η μπαταρία της είναι μη αποσπώμενη Li-Po των 3300mAh και τρέχει Android 8.1 Oreo. Η τιμή του είναι περίπου στα 120€ και θα βγει σε μαύρο, μπλε και χρυσό.

Στην MWC18 ο Μάνος κράτησε το κινητό στα χέρια του και όπως μας ενημέρωσε οι φωτογραφίες είναι υπερβολικές. Από κοντά το κινητό είναι ασχημούλι και ακόμα δεν έχουν φτιάξει το notch στο λογισμικό και κρύβει πληροφορίες.

leagoo s9 χαρακτηριστικά

leagoo s9 χαρακτηριστικά