Τελευταία ενημέρωση για τη σειρά Google Pixel 4 με έκδοση ασφαλείας Φεβρουαρίου 2023

Η Google κυκλοφόρησε την τελευταία ενημέρωση για τα Pixel 4 και Pixel 4 XL, ενσωματώνοντας το patch ασφαλείας του Φεβρουαρίου 2023. Η σειρά Pixel 4 που ξεκίνησε την πορείας της το 2019, έλαβε τρία χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας Android και αποκλειστικών βελτιώσεων Pixel, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους ενημέρωσης Android 13 τον Αύγουστο του 2022. Σύμφωνα με την “παράδοση” της Google για τα Pixel, μια τελική ενημέρωση κυκλοφορεί μετά τη λήξη των μηνιαίων ενημερώσεων και η σειρά Pixel 4 δεν αποτελεί εξαίρεση.

pixel 4 τελευταία ενημέρωση

Μαζί με τη γενική ενημέρωση του Φεβρουαρίου 2023 για τα Pixel 5, 6 και 7 η Google κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για τη σειρά Pixel 4, την πρώτη ενημέρωση από τον Οκτώβριο του 2022. Αυτή η ενημέρωση φέρνει τις βελτιώσεις ασφαλείας του Δελτίου Ασφαλείας Android Φεβρουαρίου 2023, αλλά είναι απίθανο να περιλαμβάνει άλλες αλλαγές. Με βάση τον αριθμό κατασκευής που αρχίζει από “TP1A” αντί για “TQ1A”, η νέα ενημέρωση Pixel 4 δεν ενσωματώνει τις βελτιώσεις του Android 13 QPR1, το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022.

Μετά τη δημοσίευση, η Google επιβεβαίωσε ότι αυτή θα είναι η τελευταία ενημέρωση για τη σειρά Pixel 4, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής για ένα τηλέφωνο που εισήγαγε μοναδικά χαρακτηριστικά όπως οι αισθητήρες κίνησης Soli και η υποστήριξη ξεκλειδώματος προσώπου.

I can only show you the door...