Ξέχνα laptop από Κίνα και Banggood, στην Ελλάδα υπάρχουν καλύτερες επιλογές

Σε βομβαρδίζουν καθημερινά τα blog τεχνολογίας που ακολουθείς για να αγοράσεις laptop κοντά στα 300€ από το Banggood και τα παρουσιάζουν ως σούπερ ευκαιρίες; Σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα, αν δηλαδή βρίσκεσαι σε αναζήτηση οικονομικού laptop.

Ξεκινήσαμε την έρευνα αγοράς μόνο για να αποδείξουμε πως τα συγκεκριμένα site που σε κυνηγάνε μήνες τώρα να αγοράσεις laptop της πλάκας, το κάνουν μόνο για να κερδίσουν affiliate χρήματα. Τις περισσότερες φορές τα laptop που προτείνουν έρχονται με “απαρχαιωμένους” ή αργούς επεξεργαστές που μετά βίας σηκώσουν μέχρι και βασικές διεργασίες.

Αν θες αν αγοράσεις ένα laptop που πραγματικά αξίζει, ρίξε μία ματιά στο Lenovo V15 G2 ALC ( κάνε αναζήτηση στη Google ) το οποίο έρχεται με 8GB RAM, 256SSD, οθόνη FHD και τον δυνατό Ryzen 3 5300U στα 7nm που μπορεί να σηκώσει μέχρι και παιχνίδια όπως LOL και Dota 2. Το κόστος του ξεκινάει από τα 389€, ενώ είναι δεκάδες φορές καλύτερο από αυτά που σου προτείνουν να αγοράσεις με δήθεν κουπόνια ευκαιρίες.

Το συγκεκριμένο μοντέλο βγαίνει με οθόνη IPS, αλλά και TN, οπότε η οικονομική έκδοση που προτείνουμε είναι πιθανό να έρχεται με την TN.

προσφορά laptop 2022

Προσοχή, ενώ το laptop έχει αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και σχεδίαση, μην περιμένετε καλή ποιότητα κατασκευής σε αυτό το εύρος τιμής από κανένα laptop.


Ρίξε και μία τελευταία ματιά στη λίστα με όλα τα δωρεάν κανάλια που μπορείς να παρακολουθήσεις με 1 κλικ από τον υπολογιστή ή το κινητό σου! Προσοχή, η λίστα μεγαλώνει συνεχώς με νέα κανάλια!

Asus ZenFone 8 Android