Κινητά με μεγάλη μπαταρία | Τα 3 Καλύτερα που υπάρχουν

Η αυτονομία σε ένα σύγχρονο κινητό τηλέφωνο είναι ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια για πολλούς χρήστες. Η μπαταρία ενός κινητού μετριέται σε mAh, δηλαδή μιλιαμπερόρια. Κατά μέσο όρο, η χωρητικότητα της μπαταρίας ενός κινητού είναι 2500mAh περίπου. Όμως, ένα κινητό με μια τέτοια μπαταρία δεν έχει καλή αυτονομία και δύσκολα θα αντέξει μια μέρα.

Κινητα με μεγαλη μπαταρια


Καλύτερα Κινητά Με Μεγάλη Μπαταρία

Γι’ αυτό ακριβώς, σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα καλύτερα οικονομικά, αλλά και ακριβά κινητά με μεγάλη μπαταρία. Ευτυχώς, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και μπορούμε να βρούμε φθηνά κινητά με πολύ καλή αυτονομία, αλλά και χαρακτηριστικά που μπορούν να ικανοποιήσουν. Θα αναφερθούν μόνο κινητά που αυτήν τη στιγμή είναι διαθέσιμα προς αγορά.

 

Lenovo P2 5.100mAh

  • Ίσως το καλύτερο κινητό της συγκεκριμένης λίστας με τεράστια μπαταρία 5.1000mAh. Φοράει τον SnapDragon 625 στα 14nm που φημίζεται για την καλή αυτονομία του και ξεκινάει με 3GB RAM. Επίσης, είναι το μοναδικό κινητό στη λίστα που έχει οθόνη Super AMOLED, αλλά και αποκλειστικό φυσικό κουμπί στα πλάγια για σίγαση. Lenovo P2 Χαρακτηριστικά.

κινητα μεγαλη μπαταρια

Xiaomi Redmi Note 4X 4.100mAh

  • Το Note 4X ξεχωρίζει κυρίως για τον οικονομικό του χαρακτήρα, αφού είναι διαθέσιμο για αγορά από Κίνα από μόλις 110€. Μην το σκέφτεστε καν ότι ένα τόσο φθηνό κινητό δεν μπορεί να είναι καλό. Αν θέλετε τόσο οικονομικό κινητό με μεγάλη μπαταρία, το συγκεκριμένο είναι μονόδρομος. Φοράει και αυτό τον πολύ ικανό SnapDragon 625 και ξεκινάει με 3GB RAM. Xiaomi Note 4X Review.

κινητα με μεγαλη μπαταρια

Asus ZenFone Zoom S 5.000mAh

  • Αν δεν σας νοιάζει το κόστος, το Zoom S ή αλλιώς Zoom 3 είναι μια premium επιλογή κινητού με μεγάλη μπαταρία χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς. Έχει διπλή κάμερα στη πλάτη και, αν εξαιρέσουμε τον Snapdragon 625 που φοράει, είναι εξαιρετικό flagship κινητό. Και αυτό γιατί το κόστος του κινητού ανέρχεται περίπου στα 500€ και δεν δικαιολογεί το mid-range chipset που επιλέχθηκε. Έπρεπε να είχε SnapDragon 820, τουλάχιστον.

κινητο με μεγαλη μπαταρια

Αν το άρθρο σας άρεσε, κάντε ένα share και θα δείτε τη λίστα να μεγαλώνει.