Kingdom Hearts HD 2.8, έρχεται το Δεκέμβριο αποκλειστικά για PS4

Όσο οι μέρες για την Ε3 πλησιάζουν, τόσο οι εταιρίες προετοιμάζονται με την σειρά τους, προσφέροντας ένα μικρό δείγμα από αυτά που πρόκειται να δούμε φέτος. Ένα πρώτο δείγμα μέσα από το νέο trailer για το Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue έδωσε στην δημοσιότητα η Square Enix παρουσιάζοντας ένα μέρος από το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει φέτος το Δεκέμβριο.

Kingdom Hearts HD 2.8


Kingdom Hearts HD 2.8

Στις πληροφορίες που έδωσε η Square Enix για τη νέα προσθήκη της σειράς, έκανε λόγο για ένα νέο κεφάλαιο. Σεναριακά, θα έχουμε να κάνουμε με ένα νέο τίτλο που θα μας μεταφέρει μετά τα γεγονότα του Kingdom Hearts: Birth By Sleep. Ο νέος τίτλος έρχεται, θα λέγαμε, σαν συνδετικός κρίκος για να μας προετοιμάζει για το επερχόμενο Kingdom Hearts III. Στο gameplay trailer που ακολουθεί, βλέπουμε την Aqua, μια από τις πρώτες και βασικές πρωταγωνίστριες και μια από τους πρώτους Keyblade wielders και Keyblade Masters, να μάχεται ενάντια στους Heartless.

Κάθε αναβαθμισμένη επανέκδοση του Kingdom Hearts που είχε κυκλοφορήσει σε HD ερχόταν με την προσθήκη επιπλέον υλικού. Όπως και με τους προκατόχους του, το Kingdom Hearts HD: 2.8 Final Chapter Prologue έρχεται μαζί με τις νέες εκδόσεις των Kingdom Hearts 0.2 Birth By Sleep – A Fragmentary Passage, Kingdom Hearts: Dream Drop Distance και την ταινία Kingdom Hearts: Back Cover.

Η Square Enix δίνει την δυνατότητα σε όσους βρεθούν τις ημέρες που θα διεξάγεται η έκθεση στο Los Angeles, 14 με 16 Ιουνίου, να δοκιμάσουν το παιχνίδι. Ενώ, στα πλαίσια της Ε3, δεν αποκλείεται να έχουμε περισσότερα νέα γύρω από το Kingdom Hearts III.

Το Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά για το PS4.

Kingdom Hearts HD 2.8

Πηγή