Κινέζικα Κινητά vol3 | Aξιόπιστοι κατασκευαστές για αγορές μέσω Κίνας


Notice: Undefined index: enable_howto in /home/techvalue25452/public_html/wp-content/themes/techvalue/single.php on line 124

Notice: Undefined index: enable_howto in /home/techvalue25452/public_html/wp-content/themes/techvalue/single.php on line 167

Όλοι έχετε ακούσει για αγορές αξιόπιστων Κινέζικων κινητών σε πολύ χαμηλές τιμές απευθείας από τη Κίνα. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τις καλύτερες εταιρείες με το πιο χαμηλό failure rate. Αφού διαβάσετε το παρακάτω άρθρο, επισκεφτείτε τον οδηγό για αγορές από Κίνα για να μάθετε από ποια site μπορείτε να κάνετε τις αγορές χωρίς τελωνείο.

Θα ξεκινήσω με τα Xiaomi, τα οποία είναι τα πιο γνωστά Κινέζικα κινητά για αγορά απευθείας από Κίνα, με φθηνές τιμές για αυτά που προσφέρουν. Όπως όλα όμως τα κινητά, υστερούν κάπου. Το μειονέκτημα των οικονομικών Xiaomi είναι οι μέτριες κάμερες. Δυστυχώς, αν θέλετε φωτογραφικό κινητό από τη Xiaomi, θα πρέπει να δώσετε κάτι παραπάνω. Επίσης, υστερούν και σε αντοχή. Δεν είναι κακό αυτό, απλώς θα πρέπει να το προσέχετε λίγο παραπάνω. Η αλήθεια όμως είναι πως τώρα τελευταία έχουν κάνει στροφή σε πιο ποιοτικά κινητά, αλλά με το ανάλογο έξτρα κόστος όπως έγινε με το νέο Xiaomi Mi6.

αγορά κινητού από Κίνα

Συνεχίζουμε με τα ZUK. Είναι και αυτά γνωστά κινητά και προσφέρουν ακόμα πιο αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά σε πολύ χαμηλές τιμές. Η ZUK είναι θυγατρική εταιρεία της Lenovo και αρκετά αξιόπιστη. Το καλό με τα ZUK, παρόλο που είναι φθηνά κινητά, είναι πως έχουν πιο στιβαρή κατασκευή. Ακόμα, είναι πιστεύω και τα πιο όμορφα Κινέζικα κινητά σε θέμα σχεδίασης. Επίσης, έχει αναβαθμίσει τα πιο πολλά κινητά της σε Android Nougat. Πιο συγκεκριμένα θα χαρακτηρίσω το ZUK Z2 το καλύτερο κινέζικο κινητό.

κινητά από Κίνα

Η OnePlus έχει γίνει γνωστή για τα flagship killer που προσφέρει, χωρίς κανένα περιορισμό. Τα συγκεκριμένα Κινέζικα τα προτιμούν οι πιο διαβασμένοι χρήστες, γιατί φοράει σχεδόν Stock Android και η εταιρεία προσφέρει ενημερώσεις συστήματος, που για παράδειγμα στα Xiaomi δεν βλέπουμε εύκολα. Είναι από τα πιο ακριβά κινητά που θα βρείτε για αγορά από Κίνα, αλλά είναι μια καλή επένδυση αν θέλετε κινητό χωρίς κανένα περιορισμό. Καλύτερα να πάρετε ένα OnePlus με 400 ευρώ παρά Samsung, LG και Huawei.

Κινητά από Κίνα

Φυσικά, δεν θα μπορούσα να παραλείψω και την LeEco, δηλαδή την παλιά Letv. Είναι η LG της Κίνας, με τεράστια γκάμα προϊόντων που πρόσφατα βγάζει και Κινέζικα κινητά τηλέφωνα. Τα LeEco ξεχωρίζουν για την μεταλλική τους κατασκευή συνήθως, αλλά και τη καλή κάμερα. Αν θέλετε Κινέζικο κινητό με μεγάλη οθόνη 5.5″ ή και 5.7″, τότε τα καλύτερα value for money κινητά τα έχουν αυτοί!

κινεζικα κινητα

Η Meizu αλλά και η Ulefone είναι ακόμα 2 προσθήκες για επιλογή smartphone από τη Κίνα. Είναι αξιόλογες εταιρείες, αλλά όχι τόσο γνωστές και αξιόπιστες όσο οι παραπάνω που ανέφερα. H Ulefone ξεχωρίζει πιο πολύ με τη σειρά Ulefone Power, που εστιάζει στη μεγάλη μπαταρία. Από την άλλη, η Meizu κάνει focus λίγο παραπάνω στην σχεδίαση και όχι τόσο στην αυτονομία. H Meizu έχει γίνει λίγο πιο γνωστή για τα ανταγωνιστικά Κινέζικα κινητά που κατασκευάζει, στην κατηγορία των 100 ευρώ περίπου.

κινεζικα κινητα
Asus ZenFone 8 Android

Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/techvalue25452/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031