2 σημαντικοί λόγοι για να μην αγοράσεις το iPhone XR…

Αναρωτιέσαι τι δουλειά έχει ένα iPhone στο TechValue; Μάντεψε! Η Apple ανακοίνωσε το πρώτο κινητό μεσαίας κατηγορίας το οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει και “οικονομικό”, οπότε μας αφορά άμεσα. Ευχαριστούμε θερμά την Apple που αποφάσισε να “μπλέξει” με εμάς, τους ειδικούς της μεσαίας κατηγορίας! Ας γνωρίσουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone XR.

iPhone XR χαρακτηριστικά

iPhone XR Χαρακτηριστικά #DON’T!

Θα ξεκινήσουμε με χαρακτηριστικά που δυστυχώς καθιστούν την αγορά του απαγορευτική, τουλάχιστον για όσους θέλουν να κάνουν έξυπνη επιλογή κινητού. Το iPhone XR παρόλο την υψηλά “οικονομική” τιμή του που αγγίζει τα 850€ έχει οθόνη HD και τεχνολογίας IPS. Για να καταλάβουμε καλύτερα… το νέο iPhone XR έχει το ίδιο Pixel Density οθόνης με το iPhone 4 που ανακοινώθηκε το 2010! Εκτός από αυτό, φαίνεται πως τα 850€ δεν ήταν αρκετά για να επιλέξει Super AMOLED οθόνη  όπως στα δύο νέα πιο ακριβά iPhone και έβαλε IPS που βλέπουμε σε άλλα κινητά με κόστος 100€…

Αν είσαι από αυτούς που δεν τους νοιάζει και ιδιαίτερα και απλώς θέλουν ένα iPhone, είναι 1000 φορές προτιμότερο να “πετάξεις” τα χρήματα σου στο νέο iPhone XS ή XS Max ή ακόμα και στο περσινό iPhone X! Ας περάσουμε στη RAM! Το 2018 ποιος θα έδινε 850€ για να πάρει κινητό με 3GB RAM; Μα θα μου πεις το iOS πετάει και με 3GB RAM! Αν είναι έτσι γιατί έβαλαν 4GB RAM στο XS οεο…; Επιπλέον, πλέον(!) και το Android με 3GB RAM τα καταφέρνει μια χαρά.

iPhone XR χαρακτηριστικά

Το χειρότερο από όλα δεν είναι το γεγονός πως τα χαρακτηριστικά είναι καταθλιπτικά για την τιμή ή ότι ήθελαν να κόψουν κόστος παραγωγής, αλλά ότι η επιλογή έγινε καθαρά για “ψυχολογικούς” λόγους. Έτσι ώστε να είναι ξεκάθαρο στους καταναλωτές ότι το XR υστερεί σε σύγκριση με τα XS. Νομίζω θα πρέπει να μας πει η Apple γιατί κάποιος να μην προτιμήσει το Galaxy S9 που είναι πιο φθηνό, αλλά και πιο δυνατό σε όλους τους τομείς, αλλά και πιο οικονομικό.

Asus ZenFone 8 Android