Με type-c και ανανεωμένες κάμερες η αναμενόμενη σειρά iPhone 15

Η νέα σειρά iPhone 15 της Apple έχει προγραμματιστεί να ανακοινωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου και ήδη γνωρίζουμε κάποια πρώτα χαρακτηριστικά. Tα iPhone 15 και 15 Plus διαθέτουν μια κύρια κάμερα 48MP με διάφραγμα f/1.6, καθώς και μια υπερευρυγώνια κάμερα 12MP με διάφραγμα f/2.4.

Από την άλλη τα iPhone 15 Pro και Pro Max ανεβάζουν την απόδοση, προσφέροντας μια κύρια κάμερα 48MP με διάφραγμα f/1.8 και αισθητήρα Sony IMX803 1/1.3″, καθώς και μια κάμερα τηλεφακού 12.7MP με διάφραγμα f/2.8. Το Pro Max διαθέτει επίσης έναν περισκοπικό φακό 85mm με διάφραγμα 1/1,9.

iphone 15 κάμερες

Η Apple όπως φαίνεται αναμένεται να ανεβάσει και πάλι τον πήχη της φωτογραφίας των smartphone με την κυκλοφορία της νέας σειράς, αλλά φυσικά αυτό μένει να το δούμε και στη πράξη. Εξάλλου μην ξεχνάμε πως πλέον αρκετές Android συσκευές έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τις φωτογραφικές επιδόσεις των iPhone σε συγκεκριμένους τομείς.

Τα πράγματα όπως συμβαίνει εδώ και 2-3 χρόνια, δεν θα είναι εύκολα για την Apple, καθώς ο ανταγωνισμός είναι υπαρκτός και δεν είναι όλοι θύματα του marketing.