Μην αγοράσεις βιαστικά iPhone 13 – Μεγάλες αλλαγές έρχονται με τη σειρά 14

Μπορεί να το iPhone 13 ακόμη να μην έχει κυκλοφορήσει, ωστόσο όπως συμβαίνει πάντα, οι φήμες για το επόμενο μοντέλο έχουν αρχίσει. Εμείς «κανονικά» δεν θα πέφταμε σε αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι, όμως όταν οι φήμες προέρχονται από το Bloomberg, υπάρχει σίγουρα παραπάνω αξιοπιστία σε αυτές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Bloomberg, το iPhone 14 θα φέρει σημαντικές αλλαγές, σε αντίθεση με το iPhone 13. Αρχικά, αν ισχύουν οι διαρροές, η selfie κάμερα της συσκευής θα είναι τοποθετημένη σε punch-hole, αφήνοντας το notch στο παρελθόν. Παράλληλα, η Apple μάλλον εγκαταλείπει το Face-ID για χάρη του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μάλιστα, αυτός δεν θα είναι τοποθετημένος μέσα στην οθόνη, αλλά στο πλάι, όπως συμβαίνει σε Android συσκευές χωρίς AMOLED/OLED οθόνες.

Αυτό δεν σημαίνει, πως τα iPhone 14 δεν θα έχουν OLED οθόνες. Οι οθόνες των συσκευών θα είναι LTPO OLED και θα τρέχουν στα 120Hz, ακόμη και στo μικρότερo μοντέλo. Παράλληλα, με την σειρά 14, θα σηματοδοτηθεί και μία νέα εποχή, με την αποκόλληση από τα 12MP, αφού θα υπάρχουν αισθητήρες 48MP. Εκτός από το παραπάνω, οι κάμερες πλέον δεν θα είναι σε ξεχωριστό πλαίσιο και θα δένουν με το κύριο σώμα της συσκευής. Όπως αναφέρει το Bloomberg, ίσως του χρόνου να δούμε και ένα νέο ανανεωμένο iPhone SE, το οποίο μάλιστα θα υποστηρίζει και 5G. Παράλληλα, η εταιρία θα «κόψει» το Mini από το lineup της λόγω της εμπορικής του αποτυχίας. Έτσι θα έχουμε δύο συσκευές στις 6.1″ και στις 6.7″, σε απλή και Pro έκδοση.

Σίγουρα ακόμη είναι νωρίς για τα παραπάνω και πολλά ίσως έχουν αλλάξει μέχρι την κυκλοφορία. Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές ίσως είναι ενδιαφέρουσες για πιθανούς αγοραστές του iPhone 13.

I can only show you the door...