iPhone 13: Η Apple έχει αφαιρέσει την δυνατότητα ακύρωσης θορύβου στις κλήσεις

Πριν λίγες εβδομάδες κάτοχοι iPhone 13 και 13 pro άρχισαν να αναρωτιούνται γιατί έχει εξαφανιστεί η επιλογή για ακύρωση θορύβου κατά την διάρκεια κλήσεων. Η συγκεκριμένη ρύθμισε υπήρχε μέσα στο μενού προσβασιμότητας και βοηθούσε την μείωση των περιβαλλοντικών θορύβων κατά την διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων. Έτσι οι κλήσεις σε περιβάλλοντα με αρκετή φασαρία (π.χ. δρόμος) ήταν λίγο ευκολότερες.

iPhone 13 price

Με την επιλογή να απουσιάζει αρκετοί πίστεψαν πως πρόκειται για ένα bug του iOS 15. Ωστόσο, οι κάτοχοι παλαιότερων συσκευών της Apple συνέχιζαν να βλέπουν κανονικά τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Τελικώς η Apple μετά από αρκετή φημολογία τοποθετήθηκε και επίσημα επιβεβαιώνοντας αυτό που φοβόμασταν. Η Apple δήλωσε πως η συγκεκριμένη λειτουργία αφαιρέθηκε από τη νέα σειρά συσκευών της, δηλαδή από τα iPhone 13, 13 Pro, 13 mini και 13 Pro Max. Η ακύρωση θορύβου ανήκει πλέον στο παρελθόν για την Apple, με τη μόνη επιλογή για βελτίωση ποιότητας κλήσεων να είναι πλέον η λειτουργία Voice Isolationm η οποία ωστόσο δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις εφαρμογές.

Η Apple δεν δικαιολόγησε αυτήν την επιλογή της, παρότι πρόκειται για ένα αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό για όσους πραγματοποιούν κλήσεις χωρίς Air Pods ή άλλα Bluetooth earphones.

I can only show you the door...