Το iPhone 12 μάλλον θα πωλείται χωρίς φορτιστή…

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους φίλους της Apple και μελλοντικούς κατόχους iPhone, καθώς αυξάνονται οι αναφορές που θέλουν την εταιρία να πουλάει τις νέες τις συσκευές χωρίς φορτιστή. Σύμφωνα με αναλυτές, η Apple θα μικρύνει σημαντικά το κουτί της νέας σειράς iPhone και αυτό θα γίνει γιατί δεν θα περιλαμβάνεται φορτιστής, αλλά ούτε ακουστικά με καλώδιο. Για την ώρα, δεν είναι γνωστό αν αυτό σημαίνει και αφαίρεση του Lightning καλωδίου από την συσκευασία.

iphone χωρίς φορτιστή

Μία λογική επιλογή;
Αφαιρώντας τον φορτιστή από την συσκευασία, αυτό σημαίνει μείωση του μεγέθους της, κάτι που θα δημιουργήσει αρκετό κέρδος στην εταιρία, σε ότι αφορά την μεταφορά και την αποθήκευση των συσκευών της. Ταυτόχρονα, η συσκευασία θα γίνει αρκετά πιο φιλική για το περιβάλλον, με ότι αυτό σημαίνει και για το οικολογικό πρόσωπο της εταιρίας.

Μην μασάς, μαθέ τώρα ποια είναι τα καλύτερα κινητά;

O πραγματικός λόγος
Φυσικά τα παραπάνω αν και καλοί λόγοι, δεν καθιστούν αναγκαία την αφαίρεση του φορτιστή από τις συσκευασίες. Ο κύριος λόγος αυτής της επιλογής φαίνεται να είναι η επιθυμία να μην υπάρξει αύξηση στην τιμή της νέας σειράς. Έτσι η Apple θέλει να μετριάσει το αντίκτυπο του κόστους των 5G δυνατοτήτων της συσκευής, με την αφαίρεση του κόστους του φορτιστή. Αντίστοιχα, η αφαίρεση των earbuds, μπορεί να σημαίνει μία αύξηση των πωλήσεων των ασύρματων AirPods. Τέλος, η εταιρία πιστεύει πως οι μελλοντικοί αγοραστές έχουν ήδη έναν φορτιστή της, ενώ όποιος δεν έχει θα μπορεί να αγοράσει ξεχωριστά τον νέο της φορτιστή, με υποστήριξη για 20W.

OnePlus Nord Android