Η Apple με το iPhone 11 συνεχίζει να υποτιμάει τη νοημοσύνη σου

Το νέο iPhone 11 είναι ένα από τα πιο πετυχημένα κινητά της Apple. Πιο συγκεκριμένα το ενδιαφέρον από το αγοραστικό κοινό ήταν τόσο μεγάλο που η Apple αύξησε την παραγωγή του για να καλύψει την αγορά.

Το iPhone 11 αν δεν γνωρίζεις, είναι το πιο φτηνό iPhone μέχρι στιγμής με αρχική τιμή περίπου 800-850€. Αν είσαι λίγο πιο διαβασμένος χρήστης με τέτοια τιμή θα περίμενες να έχει οθόνη τουλάχιστον FHD με ρυθμό ανανέωσης έστω 90Hz, δυνατή αναλογία οθόνης προς σώμα, UD αισθητήρα και μεγάλη μπαταρία. Όμως δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω…

Αν έχεις ήδη αγοράσει iPhone όλα αυτά μάλλον τα γνώριζες και απλώς αποφάσισες να αγοράσεις το αγαπημένο σου κινητό χωρίς να σε νοιάζει και τόσο για το γεγονός ότι τα Android κινητά προσφέρουν πολλά παραπάνω σε γενικές γραμμές. Δεν κατηγορώ κανέναν, προτιμήσεις και γούστα είναι αυτά.

Ο λόγος που σε υποτιμάει

Παρόλο που η Apple ζητάει πάνω από 800€ για ένα τέτοιο κινητό συνεχίζει να μην προσφέρει ούτε τα αυτονόητα. Το iPhone 11 προφανώς και δέχεται γρήγορη φόρτιση, αλλά μέσα στο κουτί η Apple έχει συμπεριλάβει τον πιο φτηνό φορτιστή της αγοράς με δυνατότητα φόρτισης μόλις 5W, με το iPhone 11 να θέλει για να φορτίσει πλήρως πάνω από 3 ώρες… Μία στρατηγική που για μένα τουλάχιστον υποτιμάει κάθε αγοραστή του.

Βρες εδώ όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone 11.

Σε αντίθεση με άπειρα Android κινητά με κόστος μέχρι και κάτω από 200€ να προσφέρουν τον γρήγορο φορτιστή στο κουτί, δηλαδή το αυτονόητο.

Asus ZenFone 8 Android