Apple iPad 10.2 2020: Το 8ης γενιάς iPad θα κοστίζει 329$

Μέσα σε ένα μεγάλο showcase η Apple αποκάλυψε πληθώρα νέα προϊόντων, ανάμεσα τους και τα νέα μοντέλα iPad. Το iPad 8ης γενιάς είναι το “απλό” μοντέλο της εταιρίας που απευθύνεται σε “καθημερινούς” ανθρώπους. Η συγκεκριμένη συσκευή διαθέτει οθόνη 10.2 ιντσών, ενώ σχεδιαστικά δεν υπάρχει κάποια μεγάλη διαφοροποίηση, με τα μεγάλα bezel να μην έχουν εξαφανιστεί.

ipad 2020 οικονομικό

Η Apple ανανέωσε το βασικό iPad φέρνοντας το A12 SoC που είδαμε πέρυσι στα ακριβότερα iPad Air και Mini. Το νέο αυτό SoC φέρνει μεγαλύτερη επεξεργαστική δύναμη με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Σημαντική είναι η βελτίωση και στον τομέα των γραφικών με τον Α12 να επιτυγχάνει έως και δύο φορές καλύτερες επιδόσεις.

Η νέα ταμπλέτα της Apple συνοδεύεται με την κυκλοφορία του iPadOS 14,το οποίο φέρνει και συμβατότητα με το Apple Keyboard, κάτι που μέχρι σήμερα ήταν δυνατό μόνο για τα ακριβά μοντέλα. Δυστυχώς για ακόμη μία φορά η θύρα φόρτισης της συσκευής έχει βύσμα “Lightning” και όχι Type-C.

Με το iPadOS είναι δυνατή η προσθήκη διαφορών εφαρμογών όπως για παράδειγμα η εγκατάσταση του Viber και πολλών άλλων.

Η τιμή του iPad 8ης γενιάς ξεκινά από τα $329 για την έκδοση με τα 32GB (!!!) αποθηκευτικού χώρου. Φυσικά, υπάρχει και ακριβότερη έκδοση με 128GB χώρο, αλλά και LTE έκδοση με κόστος $459. Η συσκευή θα γίνει διαθέσιμη σύντομα στην ελληνική αγορά σε γκρι, χρυσό και ασημί χρώμα.

OnePlus Nord Android