Διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες για το Realme X3 Pro

Από ότι φαίνεται η Realme είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει την δεύτερη συσκευή της με τον κορυφαίο Snapdragon 865, αφού μία συσκευή με κωδικό RMX2072 έπιασε πάνω από 600.000 σκορ στο AnTuTu. Η εν λόγω συσκευή, φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει ως Realme X3 Pro.

Realme X3 Pro

Μέσα από την συγκεκριμένη καταχώρηση στο Antutu φαίνεται πως το Realme X3 Pro θα έχει αποθηκευτικό χώρο τεχνολογίας UFS 3.1. Σύμφωνα με μία άλλη διαρροή, η συγκεκριμένη συσκευή πιθανώς θα έχει gaming προσανατολισμό, κάτι που δείχνει πως ίσως έχουμε μία οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, έναντι των 90Hz που είχε ο προκάτοχός του, το Realme X2 Pro.

Θυμίζουμε πως πριν λίγες εβδομάδες το “απλό” Realme X3 είχε κάνει εμφάνισή στο TENAA, ενώ το ίδιο συνέβη και με μία άλλη συσκευή της εταιρίας με όνομα X3 SuperZoom. Η δεύτερη έρχεται με παλαιότερο επεξεργαστή Snaprdragon 855+ και θα φορτίζει στα 30W, έναντι των 50W που μάλλον θα υποστηρίζει το X3. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι συσκευές θα έχουν οθόνες περίπου 6.57″ ιντσών, όπως και οι προκάτοχοί τους.

Όπως και να έχει, η νέα συσκευή, μαζί με το απλό X3, θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον αν παρουσιαστούν σε μία ανταγωνιστική τιμή, όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρία. Με την ανοδική τάση που έχουν οι τιμές των συσκευών της Xiaomi, ίσως αυτή είναι η ευκαιρία της Realme να εδραιωθεί στην αγορά.

Κριτικές και σχόλια για

Τα email δεν δημοσιεύονται. Ανορθόγραφα σχόλια, με κεφαλαία ή εκτός θέματος διαγράφονται.