Ίσως είναι η πρώτη φορά που η Xiaomi θα αντιμετωπίσει έναν τόσο σοβαρό ανταγωνιστεί στην Flagship killer κατηγορία και πρόκειται για το Realme X2 Pro. Μέχρι στιγμής προσφέρει ένα απίστευτα ανταγωνιστικό πακέτο που η Xiaomi δεν έχει, αλλά σίγουρα ετοιμάζεται να ανακοινώσει με την επόμενη γενιά flagship κινητών που ετοιμάζει.

Realme X2 Pro | Πώς ξεχώρισε;

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και η τιμή μιλάνε από μόνα τους. Κατάφερε να ξεχωρίσει για τους παρακάτω λόγους.

  • Έχει οθόνη Super AMOLED 6.5″ με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και HDR10+!
  • Φοράει SnapDragon 855 Plus, ότι πιο δυνατό υπάρχει.
  • Οι εκδόσεις με 128 και 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου έχουν UFS 3.0 και η βασική και πιο οικονομική έκδοση με 64GB UFS 2.1. Οπότε η έκδοση 6/128 θα έχει UFS 3.0.
  • Το πιο σημαντικό από όλα φυσικά είναι η τιμή! Για την αγορά της Κίνας θα κοστίζει περίπου 345€ και η διαφορά είναι μικρή (10-20€) για τις πιο μεγάλες εκδόσεις. Έχει ήδη ανακοινωθεί και για την Ευρωπαϊκή αγορά με αρχική τιμή 399€.
  • Φοράει Android 9.0 και έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα πάρει Android 10!
Realme X2 Pro Χαρακτηριστικά

Όπως φαίνεται όμως η Realme φρόντισε και αρκετές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη χρειάζεται μόλις 0.23 δευτερόλεπτα για να ξεκλειδώσει το κινητό.

Το Realme X2 Pro διαθέτει σύστημα ψύξης από γραφίτη για την καλύτερη απόδοση της συσκευής κατά το gaming με μέγιστη βελτίωση των θερμοκρασιών κατά 35%.

Στην πλάτη υπάρχουν 4 κάμερες με την βασική να είναι 64MP με διάφραγμα f/1.8 οποίος μέγεθος εικονοστοιχείων 0.8μm η οποία φαίνεται πολλά υποσχόμενη στα χαρτιά. Η κύρια κάμερα λειτουργεί έτσι ώστε αν ενώνει 4 pixel σε ένα και να δίνει μία εικόνα αρκετά καλύτερη φωτογραφία 16MP.

Ένα ακόμα αρκετά δυνατό σημείο του Realme Pro X2 είναι η μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 4000mAh, αλλά και η πολύ γρήγορη φόρτιση. Πιο συγκεκριμένα η Realme ονόμασε την γρήγορη φόρτιση που παρέχει έως και 50W στο Χ2 Pro SuperVOOC. Σύμφωνα με την εταιρία υπόσχεται φόρτιση έως το 80% σε μόλις 30 λεπτά!

Τέλος η εταιρία υποστηρίζει πως το Realme X2 Pro είναι το πρώτο κινητό που εξοπλίζεται με διπλά ηχεία τεχνολογίας ultra-linera και υποστηρίζουν Dobly Atmos, αλλά Hi-Res ήχο.