Το Asus Zenfone 7 Pro διέρρευσε με δυνατά χαρακτηριστικά και τιμή!

Με αγωνία περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση των νέων συσκευών της Asus, Zenfone 7 και 7 Pro, αφού όλα δείχνουν πως θα έχουμε να κάνουμε με ανταγωνιστικές προτάσεις. Οι δύο συσκευές αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα στις 26 Αυγούστου και οι πρώτες πληροφορίες μας γέμισαν αισιοδοξία.

asus zenfone 7 pro

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν οι δύο συσκευές θα χρησιμοποιούν Snapdragon 865 και 865+, για το Pro μοντέλο. Το Asus Zenfone 7 Pro θα έχει 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου με το κόστος του να είναι στα €550. Ταυτόχρονα, αναμένεται να υπάρξει και έκδοση 6/128GB που θα κοστίζει €500. Εκτός αυτών, η συσκευή αναμένεται να έχει flip up κάμερα, δηλαδή θα χρησιμοποιείται η πίσω κάμερα και ως selfie και η οθόνη του θα είναι χωρίς notch ή punch hole. Η μπαταρία της συσκευής θα είναι 5.000mAh.

Όσον αφορά το απλό Zenfone 7 αυτό λογικά θα φέρει τον “απλό” Snapdragon 865, θα έχει έκδοση με 8GB RAM και το κόστος του θα είναι ακόμη χαμηλότερο. Η συσκευή έχει ήδη εμφανιστεί στο Geekbench. Λογικά οι περισσότεροι ήδη έχετε ενθουσιαστεί με τις νέες συσκευές της Asus, οι οποίες φαίνεται να έχουν τιμολογηθεί ως πραγματικά “flaship killer”. Αν λάβει κανείς υπόψιν το σχετικά κοντά σε stock Android που χρησιμοποιεί η εταιρία, σε συνδυασμό με την ανηφόρα στις τιμές της OnePlus και Xiaomi, φαίνεται πως έχουμε ακόμα μία δυνατή μάχη.

Κριτικές και σχόλια για

Τα email δεν δημοσιεύονται. Ανορθόγραφα σχόλια, με κεφαλαία ή εκτός θέματος διαγράφονται.