Τέλος στο Bullying από χρήστες iPhone με νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για Android

Είστε χρήστης Android που επιθυμεί την ευκολία του iMessage; Λοιπόν, η αναμονή σας επιτέλους τελείωσε! Το Sunbird Message είναι εδώ για να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες Android να έχουν πρόσβαση στο iMessage στα τηλέφωνά τους.

imessage android

Το Sunbird Message είναι μια δωρεάν πλατφόρμα που χρειάζεται λιγότερο από ένα λεπτό για να εγκατασταθεί και μόνο πέντε λεπτά για να προσθέσετε το iMessage στο τηλέφωνο Android σας. Λειτουργεί τόσο σε δίκτυα Wi-Fi όσο και σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, ώστε να μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι όπου κι αν βρίσκεστε. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμο στο Galaxy App Store της Samsung και στο AppGallery της Huawei, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη την έναρξη.

Ακόμα, το Sunbird Message προσφέρει επίσης ένα ενοποιημένο εισερχόμενο, δίνοντας στους χρήστες πρόσβαση στους λογαριασμούς WhatsApp, FB Messenger (Meta) και SMS σε ένα μέρος. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, τελικά θα προστεθεί υποστήριξη που θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τα εισερχόμενα τους για Telegram, Discord, RCS, Slack και ελπίζουμε και στο Viber που χρησιμοποιείται αρκετά στην Ελλάδα.

Τι περιμένετε λοιπόν; Ετοιμαστείτε να ζήσετε την ευκολία του iMessage στη συσκευή Android σας με το Sunbird Message. Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής αν θέλετε να αρχίστε να απολαμβάνετε τα οφέλη αυτής της επαναστατικής πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων.

Huawei Mate 40