Huawei: Μην λέτε ότι τα κινητά μας δεν έχουν Play Store…

Δεν είναι κοινό μυστικό ότι τα κινητά της Huawei αντιμετωπίζουν ένα τεράστιο πρόβλημα. Πλέον ότι νέο κινητό της Huawei έρχεται στην Ελλάδα δεν έχει Play Store και είναι επίσημο. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιούν άλλες εναλλακτικές οι οποίες δεν πλησιάζουν ούτε κατά διάνοια την ασφάλεια και τις δυνατότητες του Play Store…

Huawei Play Store

Παρόλα αυτά η Huawei συνεχίζει να εφαρμόζει marketing τακτικές που θυμίζουν “χούντα”. Πιο συγκεκριμένα το τμήμα PR/Marketing της Huawei στην Ελλάδα έχει ζητήσει από σχεδόν όλους τους δημοσιογράφους και bloggers με τους οποίους συνεργάζεται “επί πληρωμή” για την δημιουργία διαφημιστικού περιεχομένου όπως video reviews ή unboxings να ΜΗΝ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει Play Store…!

Η πηγή μας είναι 100% αξιόπιστη, αλλά δεν επιθυμώ να αναφέρω ονόματα ή εταιρίες καθώς δεν έχει νόημα για ένα άρθρο σαν αυτό που προορίζεται για αναγνώστες του TechValue. Με την Huawei είχαμε και εμείς συνεργασία, αλλά για προφανείς λόγους δεν τους άρεσε όταν τεκμηριώναμε την άποψη μας και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για τα κινητά της Huawei. Το αποτέλεσμα της ειλικρίνειας μας ήταν να μην μας στείλουν ποτέ ξανά συσκευή.

Βέβαια σχεδόν όλες οι εταιρίες PR είναι γνωστό ότι ακολουθούν παρόμοιες τακτικές. Πραγματικά όμως καμία τους δεν κατάφερε να ξεπεράσει σε θράσος την Huawei.

Asus ZenFone 8 Android