Huawei P9 Lite, ξεκίνησε η ενημέρωση λογισμικού σε Nougat 7.0

Μπορεί η Huawei τώρα τελευταία να μην τα πηγαίνει καλά και η ενημέρωση λογισμικού να άργησε υπερβολικά, αλλά ήρθε! Η αναβάθμιση σε Android Nougat 7.0 του Huawei P9 Lite ξεκίνησε για τα Ελληνικά μοντέλα. Το συγκεκριμένο P9 Lite που εντοπίσαμε, είναι αγορασμένο από τον germano, οπότε μιλάμε για 100% Ελληνικό μοντέλο και όχι κάποια παραεισαγωγή.

Η ενημέρωση λογισμικού σε Android Nougat 7.0 αφορά το μοντέλο με τα 2GB RAM και ήρθε μέσω ΟΤΑ ( Over The Air ) μόλις την προηγούμενη βδομάδα. Όπως θα δείτε και από τα screenshots, πλέον το γνωστό mid-range της Huawei έχει σχετικά παλιό Android Security Patch, Μαρτίου 2017. Έπρεπε να ήταν τουλάχιστον Απριλίου, η Huawei δεν εκμεταλλεύτηκε σωστά τη καθυστέρηση του update.

Με το update ήρθε και η τελευταία έκδοση του EMUI 5.0 που εμφανισιακά τουλάχιστον είναι αρκετά βελτιωμένη, ειδικά στα notifications. Επίσης, διαβάστε για το νέο αποκλειστικό Huawei κατασκευαστικό κέντρο, αλλά δείτε και το review του Huawei P9 Lite.

Edit 12/06/2017: Χρήστες στο forum XDA αναφέρουν πως η μπαταρία μετά το update σε Nougat καταναλώνεται πιο γρήγορα χωρίς εμφανή λόγο.

huawei p9 lite ενημέρωση λογισμικού

Asus ZenFone 8 Android