Huawei P9 Lite Mini | Με οθόνη 5.0″, όμορφη σχεδίαση και τιμή;

Με τις λέξεις φαίνεται να προσπαθεί να παίξει η Huawei και έχει στο ράφι ένα νέο κινητό, το Huawei P9 Lite Mini. Έχει αρκετά πιο φτωχά τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά η τιμή φαίνεται να παραμένει ίδια με αυτήν του P9 Lite. Not cool… Το Huawei P9 Lite είχε τεράστια επιτυχία και αυτό γιατί κατάφερε να κερδίσει θετικές κριτικές από sites όπως το TechValue.

Όλη η σειρά P10 από την άλλη, επισκιάστηκε από τους κακούς χειρισμούς της Huawei και φυσικά το κακό PR management, με διάφορες απειλές προς τα media. Ας δούμε όμως το Huawei P9 Lite Mini που, όπως φαίνεται, θα καταφέρει να ξεχωρίσει μόνο με την ονομασία του.

Huawei P9 Lite Mini

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5.0″, με ανάλυση HD και μάλλον θα φοράει τον αργό SnapDragon 425 με 2GB RAM. Φοράει Android Nougat 7.0, με EMUI 5.1 out of the box και έχει σχετικά μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 3.020mAh. Για το chipset ακόμα δεν είμαστε 100% σίγουροι, καθώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το Huawei P9 Lite Mini.

Η θύρα φόρτισης δεν είναι USB Type-C, αλλά micro usb. Έχει πάχος 8.05 χιλιοστά και στην πλάτη φαίνεται να έχει και fingerprint αισθητήρα. Στην Ουγγαρία λοιπόν, θα κοστίζει περίπου 200 ευρώ. Φαίνεται πως η Huawei σιγά σιγά εγκαταλείπει τη μεσαία κατηγορία. Δεν εξηγείται αλλιώς! Υπομονή μέχρι την ανακοίνωση του, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

huawei p9 lite mini

 

πηγή

 

Asus ZenFone 8 Android