Με διπλό φορτιστή έρχεται η σειρά Huawei P60!

Η Huawei κυκλοφόρησε μόλις σήμερα την τελευταία σειρά smartphones της, τα Huawei P60, P60 Pro και P60 Art. Αυτό που μας έκανε εντύπωση και αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά αυτών των νέων συσκευών είναι ο φορτιστής διπλής εξόδου.

Ο φορτιστής που συνοδεύει τα smartphones της σειράς Huawei P60 είναι μοναδικός διότι δέχεται τόσο καλώδια USB-A όσο και καλώδια τύπου C, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να φορτίζουν τις συσκευές τους με ένα ευρύτερο φάσμα καλωδίων. Ετσι, ο φορτιστής διαθέτει δύο θύρες εξόδου, επιτρέποντας στους χρήστες να φορτίζουν δύο συσκευές ταυτόχρονα.

φορτιστής σειράς huawei P60

Την στιγμή που εταιρείες όπως η Samsung έχουν σχεδόν εξαφανίσει τους φορτιστές μέχρι και από οικονομικά smartphones, η Huawei φαίνεται να δείχνει τον δρόμο. Αυτό φυσικά δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, η Huawei αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τους αποκλεισμούς από ΗΠΑ και ψάχνει τρόπους να ξεχωρίσει. Αν δεν υπήρχαν οι αποκλεισμοί, είναι σχεδόν βέβαιο πως η Κινέζικη εταιρεία θα ακολουθούσε τον δρόμο της Samsung και αυτή την στιγμή δεν θα βλέπαμε καθόλου φορτιστή.

I can only show you the door...