Αξίζει το Huawei P30 Lite να είναι στις επιλογές σου;

Η Lite έκδοση της βασικής σειράς της Huawei σχεδόν κάθε χρόνο καταφέρνει να τραβάει βλέμματα. Φέτος είναι η πρώτη φορά που η Huawei δεν μπήκε καν στον κόπο να ανακοινώσει επίσημα την μεσαία της πρόταση για να γλιτώσει όσο μπορεί τα αρνητικά σχόλια. Αυτό γιατί γνωρίζει πως στην μεσαία κατηγορία δεν έχει καμία δουλειά.

Huawei P30 Lite Ανακοίνωση

Ναυαρχίδα Huawei; Χμμμ

Το να πάρει κάποιος ναυαρχίδα της Huawei για τους δικούς του προσωπικούς λόγους μπορούμε να πούμε πως είναι αποδεκτό. Το να πάρει όμως κάποιος κινητό μεσαίας κατηγορίας από την Huawei είναι απλά μία λάθος κίνηση από το 2017 και μετά.

Huawei P30 Lite Ανακοίνωση

Huawei και μεσαία κατηγορία απλά παρελθόν

Πολλές εταιρείες, έχουν βγάλει στην αγορά κινητά τα οποία προσφέρουν πιο πολλά σε κάθε επίπεδο από οποιοδήποτε κινητό μεσαίας κατηγορίας της Huawei. Το Huawei P30 Lite προσφέρει παρόμοια χαρακτηριστικά και εμπειρία με κινητά που φοράνε τον παλιό πλέον SnapDragon 660. Η βασική διαφορά είναι ότι το P30 Lite θα κοστίζει στην Ελληνική αγορά όσα και ένα F1.

Huawei P30 Lite Ανακοίνωση

Θα πουλήσει τελικά;

Παρόλα αυτά είναι βέβαιο πως το Huawei P30 Lite θα βρει το αγοραστικό κοινό του (marketing). Δυστυχώς όμως θα πρόκειται για χρήστες που απλώς δεν γνωρίζουν. Αν θέλεις κι συ να σώσεις ανυποψίαστους καταναλωτές κάνε κοινοποίηση αυτό το άρθρο.

Asus ZenFone 8 Android