Huawei P20 Lite Hands-On φωτογραφίες με τον φτηνό “κλώνο” του iPhone X

Το Huawei P20 Lite ανακοινώθηκε επίσημα και είναι ήδη διαθέσιμο και στην Ελλάδα σε τέτοια τιμή που δεν αξίζει να ασχοληθείς και πόσο μάλλον να ξοδέψεις τα λεφτά σου. Το TechValue ήταν στο event της ανακοίνωσης και έχουμε αρκετές Hands-On φωτογραφίες στα χέρια μας για να σου δείξουμε.

Huawei P20 Lite

Φέτος το P20 Lite κατάφερε να ξεχωρίζει σχεδόν μόνο σχεδιαστικά, αφού έχει παρόμοια με αυτή του iPhone X. Παρόλα αυτά επειδή ενδέχεται να σε ενδιαφέρει η πρόταση της Huawei θα το παρουσιάσουμε! Αν βασικό κριτήριο επιλογής είναι η εμφάνιση τότε ίσως θα μπορούσε να είναι στις επιλογές σου, αλλά με πολλές παραχωρήσεις, αφού στα χρήματα υπάρχουν καλύτερα κινητά.

Huawei P20 Lite

Η Huawei δεν κατάφερε να κρύψει πως δεν έχει φαντασία ούτε δημιουργικότητα αντιγράφωντας το notch, αλλά και την τοποθέτηση των καμερών στη πλάτη από το επετειακό κινητό της Apple. Η αναλογία της οθόνης του είναι ψιλή όπως έχουμε δει σε πολλά κινητά το τελευταίο καιρό και που αρκετοί χρήστες δεν προτιμούν.

Huawei P20 Lite

Έρχεται με μεγάλη οθόνη 5.84″ με FHD ανάλυση και chipset Hisilicon Kirin που μεταφράζεται σε μέτρια αυτονομία, αφού δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή που έχουν τα chipset της Qualcomm, δηλαδή οι SnapDragon.Για πιο πολλές λεπτομέρειες βρες τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του Huawei P20 Lite εδώ.

Huawei P20 Lite
Asus ZenFone 8 Android