Huawei P10 Lite black, πρώτες εντυπώσεις με Hands-On Video

To Huawei P10 Lite Black είναι πλέον γεγονός και αυτή είναι μόνο μια πρώτη ματιά, αφού σύντομα θα ακολουθήσει και το σχετικό review! Έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά με τιμή 330€ και από τεχνική άποψης είναι ένα αξιόλογο κινητό της μεσαίας κατηγορίας. Το μόνο σίγουρο, όμως, είναι πως δεν θα έδινα παραπάνω από 200€ για μια τέτοια συσκευή.

Φοράει τον νέο (στα χαρτιά) Kirin 968 με 8 πυρήνες Cortex-A53 σε συνδυασμό με 3GB RAM, για το βασικό μοντέλο. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5.2″ και είναι τεχνολογία LTPS IPS με ανάλυση FullHD. Έρχεται out-of-the-box με Android Nougat 7.0 και φοράει το EMUI Skin της Huawei στην έκδοση 5.1. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.000mAh και ζυγίζει 146 γραμμάρια. Ως γνωστόν όλα τα chipset κατασκευής Huawei, δηλαδή τα HiSilicon που φοράνε τα πιο πολλά Huawei, δεν έχουν καθόλου καλή αυτονομία.

Huawei P10 Lite black
Huawei P10 Lite Black, πλάτη με fingerprint αισθητήρα

Τέρας απόδοσης σίγουρα δεν πρόκειται να είναι, αλλά σύντομα θα μάθουμε τι ανάγκες μπορεί να καλύψει. Στα χαρτιά, οι κάμερές του δεν εντυπωσιάζουν, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το κρίνω αν δε το δοκιμάσω πρώτα. Η κύρια κάμερα είναι στα 12MP με διάφραγμα F/2.2 και η μπροστινή 8MP με F/2.0.

huawei p10 lite hands-on black
Huawei P10 Lite με Android Nougat 7.0 και EMUI 5.1

Είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα πρόταση, αλλά δυστυχώς τα 330€ δεν τα αξίζει σύμφωνα με τον ανταγωνισμό στην Ελληνική αγορά. Τέλος, θα βγαίνει σε μαύρο που είναι αυτό που κρατάμε, χρυσό, μπλε και άσπρο χρώμα. Αυτά από μένα και τα λέμε στο επόμενο video!

Huawei P10 Lite black hands-On greek video
Huawei P10 Lite, κουμπιά έντασης και ενεργοποίησης

Huawei P10 Lite black

Asus ZenFone 8 Android